Relaxa_ написа:Имам леон FR.... дизела дава към 8 градско ... правете си изводи сами
Това смесен разход ли е? По-бордови ли е? Или хвърли заранката, и сега будалите да си чистим клавиатурата тука.
Не мога да разбера, какво печелите като заблуждавате хората, и те ли да се прецакат като вас или?
Преди когато всички бяха на газ/бензин беше яко хвалене, колко е икономично на газ, и разходите бяха под заводските (и все още са)
Минаха на нафта същите хора, и почнаха пак лафове, че горели мн. малко тия коли, а ако ги питаш, даже и не ги жалят, падало яко стъпкане на газта. Колега нямам нищо против, но се обоснови за разхода. И аз мога да кажа моя Голф 1.8 бензин 125 коня гори 12,5 литра в града, на къси разсотяния. Ама това е по борд, реално колко гори няма как да го засека защото трябва да карам 100 км в града без да гася колата. А съм сигурен, че ще гори 10 литра на 100км.
А относно колегата пуснал темата, само искам да го питам защо иска да си купи кола която се краде много? Мазохист ли си? (Не се заяждам) питам защото в една тема, беше споменал за кражбата на бората!? Не знам но аз не бих си купил кола с мотор който се краде здраво. Иначе са хубави коли, спор няма. Но 150 коня дизел да гори 8 градско леко е преовеличено. Явно дизеловите коне, не се хранят като бензиновите.