Иска ми се на автомобила ми отзад да има надпис BG, съчетан с клубния vwclub.bg
Все ми струва че има нещо правено, но не намерих. Та мисълта ми е че сигурно не само аз ще съм заинтересован от такова нещо - все ще има още желаещи. Та ако някой вече е направил - нека си каже, да не се крие. А ако още няма направено - нека всеки изложи идеята си, и да изберем най-доброто. Мисля, че има някакви изисквания, на които трябва да отговаря надписа, за да не се налага да се поставя друг при излизане извън България.
Предварително благодаря на всички включили се !
П.П. Дълго мислих в кой раздел да сложа темата. Ако не е в подходящия, нека да бъде преместена там, където трябва.
Идея за надпис
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
batetony67, идеята ти не е лоша, но е трудно осъществима. Кой ще вземе да прави индивидуални /различни/ надписи в 1 екземпляр ? Иначе отпадат голяма част от въпроси като Кой беше ... Но пък какво правим ако аз примерно си продам колата на теб ?
Или ако си сменя ник-а /както аз сериозно обмислям, че все ме мислят за доктор, какъвто не съм/ ?
Та целта е да изберем един унифициран, универсален надпис, и всеки, който пожелае, да си сложи.

Та целта е да изберем един унифициран, универсален надпис, и всеки, който пожелае, да си сложи.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Volkov написа:Шефчетата от клуба са помислили за нас!! Има лепенки малки и големи, всякакви, мисля че е напълно достатъчно, а що се отнася то на регистрационния номер си пише БГ и без стикери
По регистрационния номер не искам да бутам нищо /мисля, че не е редно, и нямам право/. Имам си малък надпис, и мога да си сложа обикновен BG, но не искам да ги претрупвам. Затова искам с един. Нещо подобно на надписа на scuba "Внимавай, возя се", само че няма да има картинки, а просто ще си пише BG.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
gr_kanev написа: Кой ще вземе да прави индивидуални /различни/ надписи в 1 екземпляр ? Иначе отпадат голяма част от въпроси като Кой беше ...
Bratt не може да го сбърка никой, който му е видял колата

И е много яко!
А относно правенето... това вече не е стикер на клуба, така, че мисля, че всеки сам трябва да си избере шрифт, рамер и т.н. и да си го поръча от самозалепващо фолио в някоя фирма, дето се занимава с реклами

- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
правенето на надписа е най-малката грижа. макар че напоследък вдигнаха цените. някои вече се уредиха като Iavor и Scuba. Надпис с техните размери излиза 10-12 лв.
ето мостра http://vwclub-bg.org/~Rabbit/Pictures/passabit.jpg
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
а какво стана с моя???Rabbit написа:правенето на надписа е най-малката грижа. макар че напоследък вдигнаха цените. някои вече се уредиха като Iavor и Scuba. Надпис с техните размери излиза 10-12 лв.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”