Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават л
Сервизната им фирма май беше "Бушона"...питай там ...мисля че ги имат налични и не са много скъпи...
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Да бушона е и батерията е 30лв, аз също смених оригиналната поради изгоряла клетка. Сега ще дебна да си поръчам само клетка от китай да си я възстановя и да си имам резервна. С новата батерия вече сумати време изкара никакви ядове, явно е имало кофти партида.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря! Ще попитам.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
silent написа:Сервизната им фирма май беше "Бушона"...питай там ...мисля че ги имат налични и не са много скъпи...
Може ли да дадете адреса къде се намира тая сервизна фирма?

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Днес купих чистачки 53/48см като шофьорската е даже и със спойлерче.
Също така и спрей за помпане на спукани гуми,понеже рядко нося резервната гума с мен.
Ще видим дали вършат работа
Също така и спрей за помпане на спукани гуми,понеже рядко нося резервната гума с мен.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Bai Sando написа:Също така и спрей за помпане на спукани гуми,понеже рядко нося резервната гума с мен.
Споко гумаджиите ще те попържат доста ,когато отидеш при тях след използване на спрея/.
Чистачките са с миниатюрен размер и тесен захват

Стръргалото с четка и удължител и то миниатюрно и с тънка тръба.

- Bai Sando
Как миниатюрен размер и захват,паснаха си идеално и са си с точния размер 

-
- Автомобил: vw golf3 GTI
- Двигател: ADY 1995
Аз си взех комплект торксове+шестограми май 25лв. бяха и засега съм доволен
Превъртях едно-две торксчета, по инструмента няма поражения. Все пак това са хоби инструменти 

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Сдобих се с компресор от Lidl. За сега работи. Малко е малък 25л. но става. Взех си и пневматичен гайковерт, но не става за този компресор. Иска се минимум 50л. и затова върнах гайковерта.
Капачките за винтилите които сега продават са много готини.
Много ме кефят в този магазин. Ако не ти хареса нещо без хън-мън в рамките на 3 дена може да го върнеш. Никога до сега не съм имал проблеми с тях в това отношение. Евала!
Капачките за винтилите които сега продават са много готини.

Много ме кефят в този магазин. Ако не ти хареса нещо без хън-мън в рамките на 3 дена може да го върнеш. Никога до сега не съм имал проблеми с тях в това отношение. Евала!

- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
В рамките на 30 дни може да се върне, срещу касов бон.
kris11 написа:.гумаджиите ще те попържат доста ,когато отидеш при тях след използване на спрея

Точно така!
И ние се бяхме засилили за такъв спрей, но бързо се отказахме!

drago_tr написа:Сдобих се с компресор от Lidl. За сега работи. Малко е малък 25л. но става. Взех си и пневматичен гайковерт, но не става за този компресор. Иска се минимум 50л. и затова върнах гайковерта.
Колега, пробва ли гайковерта към този компресор? Питам, защото от 32 стр. на тази тема http://forum.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?f=57&t=47043, там се говорят принципно други неща, от твоите патила:
Ето например поста на колегата Tigar221:
Пробвах го,вече мога да изкажа първи впечатления.Като цяло доволен съм от покупката и добре се справя с гайковерта и то без допълнителна бутилка. От празна бутилка,докато изключи пресостата (8 бара) му отнема 1 минута и 17 секунди. После включва приблизително на 5,7 бара,за да дозареди му отнема 25 секунди. Развизвивам джанта с 5 болта и я завивам без да се включи бутилката. Днес развих 18 болта с камък 17 ,но не бяха ръждиви без да се включи. Закачих му и пистолета за боядисване. При напълно отворен спусък и максимален въздух,като задържа не пада под 3 бара,според мен ще става за боядисване. Другата бутилка не съм му я закачал и като гледам няма смисъл. За прегряване не мога да кажа,защото още не съм го ползвал толкова продължително и не виждам с какво мога да го натоваря толкова,че да прегрее,освен да боядисам някой кораб. За момента нямам забележки,даже надмина очакванията ми (като го извадих от кутията изглеждаше смешно малък,даже си помислих дали не е играчка). Другото е ,че го оставих пълен вчера и днес беше мръднал много малко,даже това може да го отдадем на температурната разлика.Ще пробвам някой ден да му закача и другата бутилка да видим и двете за колко време ще ги пълни. Мисля да му сложа едно кранче от предната страна на бутилката с щуцер и така да се осъществява връзката с другата бутилка.
Последна промяна от batVenci на Съб 18 окт 2014 20:04, променено общо 2 пъти.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:kris11 написа:.гумаджиите ще те попържат доста ,когато отидеш при тях след използване на спрея
![]()
![]()
Точно така!
И ние се бяхме засилили за такъв спрей, но бързо се отказахме!
Ползвал съм три пъти такъв спрей,въртял съм /балансирал/ гуми на едни джанти /зимни-летни/ и досега никой гумаджия нищо не ми е казал и последствия не съм забелязал освен че си спестявам мърлянето насред пътя при пирон в гумата

- Bai Sando
Аз ако имах къде да я сложа резервната гума въобще няма да се занимавам със спрейове.Но бутилката ми е там,а е досадно всеки път като тръгвам на някъде да мъкна рез.гума в багажника.Иначе гума не съм пукал сигурно от 7-8 години,дано не ми се налага да го ползвам тоя спрей,но ще ми излезне по-евтино от колкото да разкарвам някой да ми носи гума 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”