Здравейте и моля да ме извините ако съм сгрешил мястото за пускане на дадената тема.
Разполагам с VW Golf 3 1.8 55kw от 94-та година и имам радио Alpha, но за съжаление нямам код за него. Да премина към въпросът, може ли да ми кажете от каква информация и каква програма имам нужда за да изкарам кода на радиото? И само за уточнение, нито в книжките, нито на самото радио има написан код, така че това отпада като решение.
Благодаря ви предварително.

Код за радио Blaupunkt Alpha CC VW
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Код за радио Blaupunkt Alpha CC VW
Най вероятно ще ти се наложи да посетиш сервиз за разкодиране на твоето радио <alpha>,което не е единствено както може да видиш тук:http://codedradio.info/?i=bn&st=alpha
Все пак дай точния модел???
Успех!
Все пак дай точния модел???
Успех!
Последна промяна от gr_kanev на Съб 18 окт 2014 13:40, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Re: Код за радио Blaupunkt Alpha CC VW
Здравей и благодаря за бързият отговор.
Ще ти се доверя и в близките дни ще посетя сервиз, все пак професионалистите си знаят най-добре работата.
Ще ти се доверя и в близките дни ще посетя сервиз, все пак професионалистите си знаят най-добре работата.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”