Tака със снимки е по-добре ;)
Теча от маншончето го оправяй бързо, че хич не е безобиден!
Като се накваси и окисли кутията с предпазителите и релетата - в чудо ще се видиш!
Отделно, че нищо чудно да се насъбере толкова вода отдолу, в краката, че да завъдиш и рибки...
masterbin написа:,вентилатора за въздуха в купето като го загледах ми се струва че трябва да има и филтър и капак ,тази букса я откри баща ми но така и не установихме от къде идва и за какво е
Да, това над вентилатора е кутия за филтър. Много важно приспособление, ако желаеш да имаш що-годе някакво парно след месец-два
Не знам как са направени тези коли, ама под 1 дърво да минеш - веднага отгоре капва някое листо и се набучва точно там! Вентилатора го надробява хубавичко на паста (с обилно количество влага!), натъпква го по питата на радиаторчето и клапите за въздух и те за 2-3 месеца остават само спомен за това, за което са предназначени
Още по-весело е, ако имаш климатик. Колегата zfa159 е пускал снимки как изглежда климатичен изпарител без филтър преди него.
... не ги търси да ги гледаш, ако си с крехко здраве, повярвай!
Буксата... хубаво, ама я кажи какви са цветовете на кабелите.
Единия е кафяв, той е 'маса', ясно.
На другия нещо не се вижда хубаво цвета. Заприлича ми на бял с черна ивица, амааа...