Някой има ли възможност да провери следния код във VW,става въпрос за Golf 5 От голяма помощ ще ми е,предварително благодаря на този който може да свърши тази работа
Последна промяна от FELIPE на Вто 21 окт 2014 11:53, променено общо 1 път.
Относно този мотор 2.0тди/140кс ,но в Ауди А3 има коментари.Аз съм ти копирал само малка част,надявам се да ти помогне:
"2.0TDI 16V PD 103kW BKD номерата на пукащите се глави са: V125 V130 V320 V330 Като дати на производство най-рискови са 2003-2005, след това от 2005 до средата на 2006 драстично намалява броя на засегнатите от този проблем. Произведените след средата на 2006 автомобили принципно са извън рисковата група , но пукането на глава не е винаги свързано с фабричен дефект, следователно гаранции няма! Обикновените дюзи! 2005-2008 системата за управление на двигателя е на Бош.Няма DPF.
2.0TDI 16V PD 103kW BKP е рисков с пиезо дюзите на Сименс, блокираща маслена помпа и заобляне на шестостена на същата. 2005-2008 системата за управление на двигателя е Сименс.
2.0TDI 8V PD 103kW BMM е доста сполучлив агрегат ако се съди по коментарите на собствениците, поне за сега! Има DPF. Няма проблем с маслената помпа!" колегата Tsvetkov83
Казва, че не знае какъв е кода на мотора,казах му да гледа на левия ботуш, той ми продиктува номера на рамата ,къде пише кода на мотора на Голф 5? Сега видях горното мнение,значи е възможно да е 8 клапанов 140 коня. Много благодаря колега reroll
То тука не е мястото,но не ми се пуска специална тема,та на въпроса,как е този двигател в сравнение с проблемните му 16 клапанови събратя,този уж нямал проблеми с маслени приводи,дюзи и глави,бил по-нов с отстранени детски болежки,но пък има DPF,изобщо някой по-запознат да каже някоя дума по въпроса,че на мен ми е тъмна Индия,много е вероятно да купя Голфа и затова питам...