Seat Cordoba Vario 1.9tdi '99 AHU Тампони мотор?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
bkunev
Автомобил:
Двигател:

Seat Cordoba Vario 1.9tdi '99 AHU Тампони мотор?

Мнениеот bkunev » Пон 20 окт 2014 17:41

Здравейте, Колеги! Имам две неясноти и сега ще ги напиша:

1. Когато подавам и отнемам газта, рязко поема и рязко отпуска тягата. Възможно ли е да е от тампон на мотора? Как се проверяват? Колата си върви повече от перфектно, ряз има, ама не ми харесва как рязко дръпва първоначално и как рязко отпуска при отпускане на педала на газта. Нещо по съединителя да не е? Лагер или знам ли аз?!? Съединителя си отделя нормално на 4-5 см от пода, както си е отделял винаги.
2. Странен проблем с гаснене на осветлението на таблото и централната конзола при работа на левия въздуховод на топло по продължително време. Въздуховода намиращ се до шалтера за пускане на фаровете. Гасне осветлението, контролните лампи си работят при нужда. Когато е спрян или духа хладно няма грижи. Отворих стария ключ, почесах се, почесах се и си взех нов от моргата. И пак така. След 10 км. премигва и гасне. Идеи?

Ами това е общо взето :smile
Поздрави!!!

Ted87
Автомобил: Audi A4 B5
Двигател: AFN

Re: Seat Cordoba Vario 1.9tdi '99 AHU Тампони мотор?

Мнениеот Ted87 » Съб 25 окт 2014 21:40

Това с рязкото отделяне го имам и аз. Казаха ми в един сервиз че тампоните са ми ок... Ще следя темата ти с интерес. Колата ми е пасат Б4 1З. Компа е сменен с такъв от АХУ и има чип. При мен го имаше и преди това така че изключвам да е от чипа...

Върни се в “Дизелови агрегати”