И защо, ако не е тайна?
Последните ми два автомобила са купени от Горубляне.
Нека хората които са ги виждали да споделят мнение за тях.

Помощ за избор на кола голф 4 дизел или бензин
- vanmukan
- Автомобил: VW Passat 5
- Двигател: AFN 1998
Re: Помощ за избор на кола голф 4 дизел или бензин
15/100 газ ама като е 1,40 какво правим, над 20лв/100км
-
- Автомобил:
- Двигател:
Разпитах много хора от къде да си взема , и така всеки оплю по едно място и те не останаха ! И стигам до отговора че , е божа работа дали ще сполучиш с една кола или не . Направо съм се объркал. Ходих до плевен , няма голфчета , ходих до враца и там няма . В горублене има доста избор и съм харесал един 1.9 тди 116 коня ГТИ за 5,000лв.
Има една автокъща на излизане от София след Обеля...посока Костинброд.Почти срещу Нестле цеха..300-400м пред светофара на околовръстното.Та там има поне 5-6 броя 4ки...
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега погледни във форума има колеги, си продават колите (раздел Продава). Поне са регистрирани, и можеш да покараш преди да купиш. И най-важното, са потдържани.
- opsi4
- Автомобил: BMW E91 06
- Двигател: Yamaha FZ6 S2 09
krasimir5kov написа:Разпитах много хора от къде да си взема , и така всеки оплю по едно място и те не останаха ! И стигам до отговора че , е божа работа дали ще сполучиш с една кола или не . Направо съм се объркал. Ходих до плевен , няма голфчета , ходих до враца и там няма . В горублене има доста избор и съм харесал един 1.9 тди 116 коня ГТИ за 5,000лв.
Колега ти искаш да си хванеш таралеж в гащите, кола от Враца.... и Горубляне.. и по-точно (бомба- дюза)..
Само веднъж направих тази грешка за горублянски " Уникат" като налях още толкова пари, за да го закрепя и в крайна сметка го оправих, писна ми продадох го и сега някой се вози на аванта. Мисля, че не е коректно да се хвалят горублянските, "уникати". Там единствено, ако човек е пред умирачка или има психични отклонения.
Само за справка погледни цените и километрите в mobile.de , autoscout24.it и сам прецени как там колите са около 300+ хил. км. , а тук магически се озовават на 140 или 170 хил. (това са магическите числа)

По-добре се оглеждай за форумен автомобил както ти каза колегата по- горе.
Успех с търсенето!

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
opsi4 написа:krasimir5kov написа:Само за справка погледни цените и километрите в mobile.de , autoscout24.it и сам прецени как там колите са около 300+ хил. км. , а тук магически се озовават на 140 или 170 хил. (това са магическите числа)
Успех с търсенето!
Ами форумните на колко мислиш са били когато са купени

- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Като цяло има и такива,за които може да се докаже всеки километър и ремонт,но си пада търсене 

- opsi4
- Автомобил: BMW E91 06
- Двигател: Yamaha FZ6 S2 09
Теодор написа:opsi4 написа:krasimir5kov написа:Само за справка погледни цените и километрите в mobile.de , autoscout24.it и сам прецени как там колите са около 300+ хил. км. , а тук магически се озовават на 140 или 170 хил. (това са магическите числа)
Успех с търсенето!
Ами форумните на колко мислиш са били когато са купени
Ясно е и за форумните, но виж изпаднал някой читав екземпляр, а най- малкото, е че поне може да се вземе регистрирана.
Като видя оферта " Нов внос" в 99% е равностойно на мармалад.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Автокъщите в горубляне са абсолютно същите мизерници като всички други автокъщи.... Там между другото има и джамбази които продават скъпи и понякога истински автомобили. Миналото лято видях Leon ASV за който бих повярвал че беше на 100 000км. 

- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Кола на старо, е като котка в чувал - бъркаш, и не знаеш, какво ще извадиш
! От моя опит, при избиране на кола, преди повече от година вече, го разбрах! Но разбрах и някои полезни неща, като например, в кои региони, колите вървят по-евтино. София, Пловдив, че и Дупница даже, са определено скъпарски, без да предлагат по-добро качество, в някои случаи са и по-зле! Враца, Монтана, Видин, Търговище и Хасково, са определено по-евтини, другаде не съм ходил. Накрая взех един доста неугледен голф, евтино, но пък, с качен ГИ, което го правеше още по-евтин. С парите, които бих дал за такъв ГИ, аз направих ремонт, и смених доста възлови части. С другите пари, разликата, която евентуално бих дал за "по-добър" голф, ги давам, за да го докарам до много добро състояние, без да се стремя да е идеален, наясно съм, че все пак е стара кола! И като цяло, до момента, в двигател, силово предаване, ходова част, е доста добре, остават ми малко трески за дялане, по купе и екстериора. И даже тогава, пак ще съм доста под тая сума, която си готов да дадеш, за първоначалната покупка, а вече ще имам завършен резултат!

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
И двата ми голфа бяха от горубляне и проблеми не съм имал.Имах един колега дето пък само от Дупница взимаше,и той също нямаше проблеми.На всякъде са едни и същи мизерници то е ясно,ако имаш малко усет кое как да гледаш или вземеш някой който е в час,ще е по-малка вероятността да те метнат.Макар,че и това не е гаранция
Аз бих гледал 90 коня дизел ако търся по-малък данък или 110 коня.Поне са изпитани с времето.
Ако ще е бензинка за газ 1.8 т.
2.0 115 коня с кашкавалените сегменти или пък 1.6/101 к.с.,не мерси.

Аз бих гледал 90 коня дизел ако търся по-малък данък или 110 коня.Поне са изпитани с времето.
- agumba
Що, какво му е на 1.6, 101 к.с.? Всичко си е до късмет, и последваща добра поддръжка, не до вид двигател! 1.8Т е добре, но къде ще му ползва мощността, освен, да му плаща преголемия данък? Сякаш, са ни малко другите данъци...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Защото не върви,гори колкото 1.8 и троши скорости.Лично на мен 1.6 за градско не ми допада.Много е тромав.
Може твоя да е в добро състояние,нищо лично
Дано си те слуша още дълго време,макар,че и 4-ките чукнаха бая годинки и няма как да не се обажда нещо за ремонт.
Може твоя да е в добро състояние,нищо лично

- agumba
Не знам колко гори 1.8Т, моя си гори прилично, не надхвърля 10 газ, без да смятам бензиновите "включвания", но пак смятам, че всичко е до поддръжка и късмет! За градско, не знам какво имаш предвид под тромав, като рядко можеш да вдигнеш над 40км/ч, най-често пълзиш в дълги колони, там пъргавина не е нужна! И наистина са на години, затова бях писал в предния пост, че съм минал ремонт, основен, и на практика е с почти нов двигател! Дали би сменил един отремонтиран мотор, за 1.8Т, дето не го знаеш какъв е?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”