съвет за покупка на Vento
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Plamen_VR6 написа:Вентото е правено в сравнително по-малки серии от Голфа, така че няма какво да му предиряш на екстри, каквото намериш читаво 1,8 моно взимай, пък и ти за 5к, каво мислиш ще намериш, със всички екстри ли?
за 5к мисля, че ще намеря читаво венто поне бензин със сигурност пък може и със всички екстри макар че не държа чак толкова на тях. Единствено държа да е с ABS. Aко не сте забелязали цените са паднали леко нали все пак няма ддс вече пък и 5000 си е една прилична сума за кола, а колкото до алфите ми идват скъпо (156) друга не искам иначе най-много ме кефи дизайна при тях.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
batetony67 написа:Защо в нашия форум се дават като алтернатива доста италиански коли?Самият факт, че аналога на VW е по-евтин говори сам по себе си, а един средно интелигентен човек може да си направи доста красноречиви изводи.С цялото ми уважение към италианския дизайн, но дотам.
съгласен съм с теб макар и да не съм голям разбирач
Последно време много се заглеждам по Пасат Б4 и за това искам да Ви попитам има ли осезаема разлика в поддръжката и разхода на гориво между такъв пасат Б4 1.9 ТДИ и Венто 1.9 ТДИ примерно защото съм се насочил към закупуването на една от двете коли.
Ако може да ми кажете някои по-характерни плюсове и минуси за двата модела.
Благодаря Ви.
Ако може да ми кажете някои по-характерни плюсове и минуси за двата модела.
Благодаря Ви.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”