Just MK3 GTI-SOLD...now Mondeo MK2 1.8 TD
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Just MK3 GTI
Тавана е готов от миналата година.....за сега карти не падат 

- Golfan_93
- Автомобил: Golf MK III
- Двигател: ABD 1992
И ти като мене слагаш, отзад на кората сенника да не гледат колоните ;д
Голфо е супер, даже мисля че знам къде и на кой кауфланд си правил снимките ;3
Харесва ми браво! ;)
Голфо е супер, даже мисля че знам къде и на кой кауфланд си правил снимките ;3
Харесва ми браво! ;)

- vucata
- Контакти:
Говорителя ми беше на кората затова слагах сенника. Сега е в туба благодарение на един колега
. С оригиналната кора си е. Ще го снимам тези дни 

- vucata
- Контакти:
Нищо ново по всекидневката
тука 1-2 снимки с окачването...оня ден на 1вия сняг беше доста весело....от малките коловози дето се бяха получили хвърляше яко гняс отпред на капака и стъклото

тука 1-2 снимки с окачването...оня ден на 1вия сняг беше доста весело....от малките коловози дето се бяха получили хвърляше яко гняс отпред на капака и стъклото

- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Уникална стойка извади...перфектната височина и визия, или поне на мен така най-много ми допада. 

- vucata
- Контакти:
Чак уникална не, но задоволително само с пружини, утре ще щракна 4-5 снимки през деня. За твое съжаление продавам музиката
....всичко дръгнка вече, място в багажника няма....а и сега където оставям колата ме е страх да не я издумкат...по-добре друг да и серадва 

- vucata
- Контакти:
За съжаление голфа бе продаден. Да му се радва новият собственик. Във вторник ще Ви покажа новата придобивка, надявам се да не ми сипете с черпака 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега обикновен фар двусекционен ми трчбва ако имаш и цена да ми кажеш
- vucata
- Контакти:
Подарих ги на колега от форума преди около....година 
А междувременно се сдобих с тоя кош....не възнамерявах да купувам кола тъй като заминавах за Германия( вече съм де ) и нямаше да имам нужда от кола тъй като майка ми разполага с лична и служебна, но....цената беше доста добра.
Та... 2.0 122 магарета доста добре се държи, за комфорта, возията и пространството не искам да коментирам....събра 7 сака с багаж няколко чанти с дребни работи, компютър, други неща.....абе чак се учудих....със сигурност ако бях с голфа нямаше да мога да си взема всичко.
Както и да е, взех го в не много добро състояние и претърпя доста промени...общо взето подмених почти всички, тъй като взех решението да замина с него за Германия
Радвам се, че издържа де....че ако се беше счупил не знам какво щях да правя.
Та ето 1-2 снимки, смених салона по принцип, табло, кори на вратите, едно друго....обслужване на двигателя и диференциала, зимни гуми, дискове накладки, гражданска и нов преглед....изръсих се доста, но не съжалявам. Наистина много добър автомобил от 90те години....сега въпреки изкушението да се возя на бързо ТДИ, защото на майка ми личния автомобил е Ауди А3, не искам да слизам от Мерца
Та така, от време на време ще пускам по някоя снимка ако някой въобще го интересува де, какво се прави по него.
Вече набелязах една много красива джанта за него, която ще ребилдна през зимата за лятото. Чакам и оферта да изпадне за някое 2.6....или пък дал господ 3.2
Ще сложа 1-2 снимки когато разкарах старото грозно табло с евтино илиенско фолио
Това в процес на сваляне:

Тук вече всичко сложено. Черни сенници, новото табло, вградих си копчето за газта до ключа за фарове, защото преди беше хванато за средната конзола.... Черни кори на вратите, черна конзола.

Това е от обявата снимка....сега е с полирани фарове и черна решетка

А междувременно се сдобих с тоя кош....не възнамерявах да купувам кола тъй като заминавах за Германия( вече съм де ) и нямаше да имам нужда от кола тъй като майка ми разполага с лична и служебна, но....цената беше доста добра.
Та... 2.0 122 магарета доста добре се държи, за комфорта, возията и пространството не искам да коментирам....събра 7 сака с багаж няколко чанти с дребни работи, компютър, други неща.....абе чак се учудих....със сигурност ако бях с голфа нямаше да мога да си взема всичко.
Както и да е, взех го в не много добро състояние и претърпя доста промени...общо взето подмених почти всички, тъй като взех решението да замина с него за Германия

Радвам се, че издържа де....че ако се беше счупил не знам какво щях да правя.
Та ето 1-2 снимки, смених салона по принцип, табло, кори на вратите, едно друго....обслужване на двигателя и диференциала, зимни гуми, дискове накладки, гражданска и нов преглед....изръсих се доста, но не съжалявам. Наистина много добър автомобил от 90те години....сега въпреки изкушението да се возя на бързо ТДИ, защото на майка ми личния автомобил е Ауди А3, не искам да слизам от Мерца

Та така, от време на време ще пускам по някоя снимка ако някой въобще го интересува де, какво се прави по него.
Вече набелязах една много красива джанта за него, която ще ребилдна през зимата за лятото. Чакам и оферта да изпадне за някое 2.6....или пък дал господ 3.2

Ще сложа 1-2 снимки когато разкарах старото грозно табло с евтино илиенско фолио

Това в процес на сваляне:

Тук вече всичко сложено. Черни сенници, новото табло, вградих си копчето за газта до ключа за фарове, защото преди беше хванато за средната конзола.... Черни кори на вратите, черна конзола.

Това е от обявата снимка....сега е с полирани фарове и черна решетка

- vucata
- Контакти:
Сори за 2рото мнение, ама нещо се бъгна....
Таа лява задна врата беше доста китосана и напукана....задния капак беше на тор буквално, не знам как се е държал задния номер...трябваше спешно да бъдат подменени
Снимката е преди да полирам фаровете...трябва да го измия тез идни и да го снимам, че е доста мръсен...все пак мина 1800 километра за 20 часа
Общо взето съм доста вътре, като се има предвид продажбата на голфа за 1200 лева. Мерца го свалих от 1700 на 1400 като той плати гражданската за 3 месеца, данъка за 2 години и прехвърлянето. Всички видове масла и филтри, гражданска нова, ГТП нов гуми, части от салона, задния капак, стопове, че старите бяха ужасни илиенски някакви, резервна гума, ключове, крик там цялото оригинално оборудване, задна лява врата оборудвана.....груба сметка около 1200-300лева още
Ако взема и джантите за 400-450 евра ще е много добре, че искам да си взема други брони....

старите...."неща" :

Та така
Таа лява задна врата беше доста китосана и напукана....задния капак беше на тор буквално, не знам как се е държал задния номер...трябваше спешно да бъдат подменени

Общо взето съм доста вътре, като се има предвид продажбата на голфа за 1200 лева. Мерца го свалих от 1700 на 1400 като той плати гражданската за 3 месеца, данъка за 2 години и прехвърлянето. Всички видове масла и филтри, гражданска нова, ГТП нов гуми, части от салона, задния капак, стопове, че старите бяха ужасни илиенски някакви, резервна гума, ключове, крик там цялото оригинално оборудване, задна лява врата оборудвана.....груба сметка около 1200-300лева още

Ако взема и джантите за 400-450 евра ще е много добре, че искам да си взема други брони....

старите...."неща" :

Та така

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, честита придобивка и много да те радва, и само консумативи да сменяш. И яко газ да и раздаваш. Само не мога да разбера, ние с теб, как ги намираме само гнилочи. Ама такъв си ние късмета. И аз като тебе, от г3 гнилоч, минах на г4 гнилоч. Ама като не гледаме.
Нищо няма да се плашиш, карай и това е. Ще следя темата с интерес.

- vucata
- Контакти:
Ами на други места няма ръжда....прагове, дъна всичко е топ. Вратата е била удряна и задния капак е сменят с такъв от фейслифта, както и предния капак....но мен тези неща не ми харесват затова го изхвърлих, скоро и предния капак ще махна, ще си сложа този който си е за модела и годината, но с друга решетка- авангард. Брони от някое Е500 ако изпадне и така....тук в Германия като гледам доста от частите са достъпни на ниски цени, дори по-ниски от БГ. Надявам се скоро да изпадне нещо 

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Много добра колица ! Мерцедеса си е висок клас автомобил, много безаварийни ! 

- vucata
- Контакти:
Re: Just MK3 GTI-SOLD...now Mercedes-Benz w124
Такаа...Прибрахме си се с мерджо и си го паркирах аз пред квартирата...след около седмица реших да го припаля...работеше неравномерно, прекъсваше много пушеше черно...До тук добре, преместих колата за да направят изолацията на 1вия етаж на квартирата. До тук добре...отивам вечерта да я преместя обратно, че съм спрял до една друга къща и тук не е много удобно да си спираш където ти падне....греда- неще и неще...викам ше почвам от кабели и свещи...
Та, ето ги свещите
...негърчета

Все ми се струва, че след такова продължително каране от 1800км не би трябвало да са такива...а аз се чудя що изгори 4 бутилки газ и 1 резервоар бензин
Смених ги свещите, но пак не поиска да запали...искра има.
Най-вероятно е задавена и акумулатора се сдуха така или иначе уж беше читав, но явно е бита карта вече. Ще взема нов акумулатор, бензиновата помпа я чувам, че бучи. Ще сложа 20-30 евро бензин и 1 добавка за всеки случай да сипя половината и ще видим какво ще стане
Та, ето ги свещите

Все ми се струва, че след такова продължително каране от 1800км не би трябвало да са такива...а аз се чудя що изгори 4 бутилки газ и 1 резервоар бензин

Смених ги свещите, но пак не поиска да запали...искра има.
Най-вероятно е задавена и акумулатора се сдуха така или иначе уж беше читав, но явно е бита карта вече. Ще взема нов акумулатор, бензиновата помпа я чувам, че бучи. Ще сложа 20-30 евро бензин и 1 добавка за всеки случай да сипя половината и ще видим какво ще стане

- vucata
- Контакти:
Re: Just MK3 GTI-SOLD...now Mercedes-Benz w124
Има развитие по проблема със давенето....оказа се клапата за въздух на инжекцията...беше блокирала от гняс. Свалих плочката на газта и изчистих всичко до блясък. Колата е пушка, върви повече от преди....а аз се чудя защо даде такъв фрапиращ разход на дълго
Надявам се другия месец вече да съм взел джантите. Същите като тези, но 16 цола които ще бъдат полирани докато няма какво да правя зимата. Окачване също ще се купува и вече март/април да сменя и задните дискове с накладките, малко ще се пипне и по генерацията и да минем ТUV, че ще направя 6 месеца и не искам да имам проблеми
.

Надявам се другия месец вече да съм взел джантите. Същите като тези, но 16 цола които ще бъдат полирани докато няма какво да правя зимата. Окачване също ще се купува и вече март/април да сменя и задните дискове с накладките, малко ще се пипне и по генерацията и да минем ТUV, че ще направя 6 месеца и не искам да имам проблеми