пак измамник
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- spensaaa
- Автомобил:
- Двигател:
пак измамник
Поредния измамник http://potrebitel1294125.olx.bg/ не пазарувайте от него не се знае какво ще ви изпрати. разбрахме се да ми изпрати табела за номер за кросов мотор хонда цр 2002г, а получих някаква табела счупена,лепена,боядисвана,стъргана и не беше за този мотор и година.след 6-то позвъняване от друг телефон ми вдигна, и като разбра че се обаждам за табелата , ми обясни да не го занимавам с глупости и табелата му била за продаване и да не му я връщам.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: пак измамник
Всякакви ги има
Напиши му едно негативно мнение в ОЛХ-а...като гледам така няма такова 

Колега, със синовете ми се опитахме да предлагаме качествени авточасти във въпросния сайт, плащахме повдигане на обяви и най-накрая разбрахме, че сме си загубили пари и време.
Основната част от питащите или са пълни измекяри или просто сравняват цени. Не искам дори да се спомня как на един мишок с БМВ се наложи да му четем рамата, да му даваме няколко оферти и най-накрая се покри. Много е неприятно. Вярвай ми и затова се отказахме.
Не ме разбирай, че имам нещо против теб.
Основната част от питащите или са пълни измекяри или просто сравняват цени. Не искам дори да се спомня как на един мишок с БМВ се наложи да му четем рамата, да му даваме няколко оферти и най-накрая се покри. Много е неприятно. Вярвай ми и затова се отказахме.

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Точно заради такива измекяри, ме е страх да пазарувам в нет-а. Гледа да си набута стоката, а именно тя и за подаряване не става. Пиши до админите на ОЛХ и да го трият тоя. Много лоши хора има, и заради тях патят съвестните 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Чрез Еконт можеш да ползваш опция за преглед и тест - ако стоката позволява да видиш веднага проблема бих препоръчал силно да ползваш тази опция. Също гледай рейтинга, кога е регистриран и т.н.
Да разбирам ли, че ако имаш физически магазин и някой дойде да пита колко струва това и онова и да иска оферта за дадени части ти ще му искаш първо капаро 50% преди да му отговориш на въпросите:-)?
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Основната част от питащите или са пълни измекяри или просто сравняват цени. Не искам дори да се спомня как на един мишок с БМВ се наложи да му четем рамата, да му даваме няколко оферти и най-накрая се покри. Много е неприятно. Вярвай ми и затова се отказахме.![]()
Да разбирам ли, че ако имаш физически магазин и някой дойде да пита колко струва това и онова и да иска оферта за дадени части ти ще му искаш първо капаро 50% преди да му отговориш на въпросите:-)?
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Колега, със синовете ми се опитахме да предлагаме качествени авточасти във въпросния сайт, плащахме повдигане на обяви и най-накрая разбрахме, че сме си загубили пари и време.
Основната част от питащите или са пълни измекяри или просто сравняват цени. Не искам дори да се спомня как на един мишок с БМВ се наложи да му четем рамата, да му даваме няколко оферти и най-накрая се покри. Много е неприятно. Вярвай ми и затова се отказахме.![]()
Колега, че има много питащи и дотам- това е вярно. Обаче за другото не си прав. Като не ти е пълна информацията- питат, като ти е пълна информацията, но по някаква причина не знаят, не разбират от съответната област- пак питат, ако са откровени кретени- пак питат. Да, това губи време често, понякога акумулира и разходи дори за продавача. НО, клиента е важния в случая и ако се отнасяш към него все едно ти си шефа, разбираш ли на него му трябва част, то хич не си прав. Казвам ти го от позицията на продавач.
Капаро не искам и отговорите ми са пълни.
Ако съдържаме магазин цените ще са съвсем различни, защото има допълнителни разходи, затваряне на оборотни пари и пр.,но това е друга тема за разговор.
Мнението ми е, че продавалника - olx се посещава или от неориентирани или от индивиди с нечисти интереси. Говоря и за двете страни.
Познават ме не малко хора тук вкл. от ръководството и знаят, че винаги съм точен и почтен.
Ако някому е интересно нека се опита да разпитва дълго и подробно продавач-консултантите от Ауто+ и колко бързо ще го отрежат. Нека се пробват и в другите вериги по телефон или там с някакви съобщения.
Повече не пиша за да не изглежда самореклама.
Ако съдържаме магазин цените ще са съвсем различни, защото има допълнителни разходи, затваряне на оборотни пари и пр.,но това е друга тема за разговор.
Мнението ми е, че продавалника - olx се посещава или от неориентирани или от индивиди с нечисти интереси. Говоря и за двете страни.
Познават ме не малко хора тук вкл. от ръководството и знаят, че винаги съм точен и почтен.
Ако някому е интересно нека се опита да разпитва дълго и подробно продавач-консултантите от Ауто+ и колко бързо ще го отрежат. Нека се пробват и в другите вериги по телефон или там с някакви съобщения.
Повече не пиша за да не изглежда самореклама.

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Другото което е...супер тъпо ми се вижда, да вляза в магазин за авточасти само за Фолксваген например....влизам и казвам искам предни дискове за голф 3 ГТИ 2е мотор 115 коня. Изрично казвам, че дисковете са ми 5х100. От там се почва....дъъъъъъъъъъъъългото търсене по каталози, по интернет страници...още малко дето не извадят и стъклено кълбо...направо излизам от такива магазини...страшна тъпотия ми се вижда това на мен. И за да не ме нападнат...влизам примерно при колегата Sucsess( няма никакъв вид опит за реклама във мнението ми) казвам му трябват ми тампони за макферсона на голф 3 гти 2е 115 коня и момчето веданга ме пита голям или малък. Казвам голям и веднага на 2рата секунда ми казва 3 варианта и цени и всичко...и кои стават и кои не стават...а магазина в който работи не се предлагат стоки само за VW...ама момчето знае, интересува се! Направо такива продавачи като ги видя и ми насират целия ден...щото си губя минимум 30минути от времето...На скоро имах ебати случая...влизам в магазин на Цар Симеон...уж антифриз само продават....брех викам супер, влизам и казвам 5 литра концентрат по спецификация на МБ...деййй...то не бе офкане, то не бе пъшкане.....почти не ме прати у Балкан Сар...щото карам 20 годишен дъргел....аман 

А знаеш колко като теб влизат и искат няква част.
После ама защо не проверихте че не е тя, как да я върна...т.н.
Аз примерно съм печелил басове че имам вектра 1.8I по талон.
И така я карах и се кефих че имам 1.8 , но след 1-2 години един такъв човек ми изкара каталози, серийни номера и се оказа че колата е 2.0
Това става преди 10-12 години някъде.
Тъй че не си прав ама въобще.
После ама защо не проверихте че не е тя, как да я върна...т.н.
Аз примерно съм печелил басове че имам вектра 1.8I по талон.
И така я карах и се кефих че имам 1.8 , но след 1-2 години един такъв човек ми изкара каталози, серийни номера и се оказа че колата е 2.0
Това става преди 10-12 години някъде.
Тъй че не си прав ама въобще.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата е прав. Ти да не мислиш, че имат само определена стока на склад и това е! Напротив, доста неща ги няма, и нямат полза да ги държат на склад, защото те губят пари от тази залежала стока.
Примерно влизаш в Ауто+ и търсиш Рейка а Голф 3, без серво! Нали не очакваш, да отиде зад щанда,и да ти я тропне пред тебе, и да ти каже 140 лева!
При тях идат всякакви хора, и всякакви марки коли. Ако почне да помни за всяка кола, какво и къде ще се побърка. А безгрешни хора няма! На мен така ми дадоха датчик за температурата на Голф-3 ката и се оказа, че не е същия! А датчика го видяха, бях го свалил, не е да кажеш, че не знаят за какво е. Та бързата работа е като за кучката, сляпи ги ражда. И в двата случая си прецакан!
Примерно влизаш в Ауто+ и търсиш Рейка а Голф 3, без серво! Нали не очакваш, да отиде зад щанда,и да ти я тропне пред тебе, и да ти каже 140 лева!

При тях идат всякакви хора, и всякакви марки коли. Ако почне да помни за всяка кола, какво и къде ще се побърка. А безгрешни хора няма! На мен така ми дадоха датчик за температурата на Голф-3 ката и се оказа, че не е същия! А датчика го видяха, бях го свалил, не е да кажеш, че не знаят за какво е. Та бързата работа е като за кучката, сляпи ги ражда. И в двата случая си прецакан!
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Значи не може да ме убедите, че има 15 размера на предни дискове за голф 3 2е 115 коня 5х100.
2ро влизам в магазин в който продавача не знае НИТО една марка антифриз която да отговаря на спецификация на МБ...
Не Ви говоря за Ауто+...не ми давайте примерно...аз примерното съм Ви го дал и Ви казвам от какво не съм доволен...значи при едни продавачи става...при други продавачи не става...И ква ми е на мене файдата да обиколя 40 магазина в София за авточасти примерно и да я няма елементарната част спирачни дискове и да чакам доставка
Да ако отида в Ауто+ може и да ги има....ама то и в Порше ги има. Не е там идеята и мисълта ми беше друга, но явно няма как да ме разберете...не отивам с някакъв си датчик там, дето се слага на почти всички бензинови мотори на VW примерно и трябва да ми намерят същия....отивам за едни тъпи предни дискове....кое му е трудното да работиш в магазин за авточасти само за VW...на ден минават поне 100човека да питат за части за модела ГОЛФ 3 и ти да не научиш един скапан размер на едни скапани дискове на една скапана GTI-ка примерно...същото се отнася и за Антифриза...да не се произвежда антифриз за всяка марка и модел случайно? Произвежда се примерно Игол...толко ли е трудно да научиш, че тоя антифриз става за 10 марки автомобили? Е това ме дразни...после що мрънкаме, че сме висяли...Еми научете си домашното бе драги бизнесмени занимаващи се с авочасти...то не може магазина Ви да предлага 1 милион арикула и Вие да знаете 10 от тях
2ро влизам в магазин в който продавача не знае НИТО една марка антифриз която да отговаря на спецификация на МБ...
Не Ви говоря за Ауто+...не ми давайте примерно...аз примерното съм Ви го дал и Ви казвам от какво не съм доволен...значи при едни продавачи става...при други продавачи не става...И ква ми е на мене файдата да обиколя 40 магазина в София за авточасти примерно и да я няма елементарната част спирачни дискове и да чакам доставка

Да ако отида в Ауто+ може и да ги има....ама то и в Порше ги има. Не е там идеята и мисълта ми беше друга, но явно няма как да ме разберете...не отивам с някакъв си датчик там, дето се слага на почти всички бензинови мотори на VW примерно и трябва да ми намерят същия....отивам за едни тъпи предни дискове....кое му е трудното да работиш в магазин за авточасти само за VW...на ден минават поне 100човека да питат за части за модела ГОЛФ 3 и ти да не научиш един скапан размер на едни скапани дискове на една скапана GTI-ка примерно...същото се отнася и за Антифриза...да не се произвежда антифриз за всяка марка и модел случайно? Произвежда се примерно Игол...толко ли е трудно да научиш, че тоя антифриз става за 10 марки автомобили? Е това ме дразни...после що мрънкаме, че сме висяли...Еми научете си домашното бе драги бизнесмени занимаващи се с авочасти...то не може магазина Ви да предлага 1 милион арикула и Вие да знаете 10 от тях

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Аз много добре те разбирам, ама ти не ме разбираш. Те избягват да държат налична стока. Поради каква причина, и сам можеш да се досетиш. (Китайците вкараха толкова китайска стока, че заляха пазара. И всеки ден цените падат) и този магазин няма никаква полза, да държи примерно дискове на склад, защото може и 2 години никой да не дойде с 20 годишен Голф да си купи, защото има хора купуват дискове и накладки от моргата (лично съм бил свидетел) и този човек губи по този начин. На моя Голф, всички едри части съм ги купувал с доставка, не е имало налично. Защо не знам, дали защото се купуват, или ги няма не мога да кажа. Прав си, че трябва да ги има, ама това не е Аптека. А магазин за резервни части. Знам, че бързаш да оправиш колата, ама на тях не им дреме, разбери го това. Ако не ти се чака сменяш магазина, на тях не им дреме. Това е истината, дано си ме разбрал и ти мен правилно!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”