Страхотно описваш нещата, не бях чел нещо подобно от много време на сам, а и самата тема и идеята ти за колата е много интересна и май не съм виждал друга тема тук за подобна процедура. Ще следя определено с огромен интерес, пожелавам ти успех с проекта. Ех такава ежедневка да си..
Колата я помня от събора на Крушуна тогава видях 17 ки те Азеж 9.5 които са и ми се сториха огрмни а с тези вече е страхотна . Много добре свършена работа по подготовката за раздуване на калниците . Според мен цвета може да е точно какъвто са седалките малко по светъл. Както е тръгнало ще се слагат ли другите елементи на АБТ фарове решетки ? Колата е много красива така
Благодаря на всички за пожеланията, относно останалите неща от ABT визията някои ще ги пропусна става дума за решетката. Фаровете при ABT са Вотекс но вероятно ще сложа Хела с прозрачните капаци. Също ще бъде голям проблем и предния нож тъй като няма откъде да намеря оригинален но съм измислил аналогичен заместител от Сеат които е много близко като визия до оригинала
Това е темата , която прочетох на един дъх , и я прочетох с огромен интерес !!! Колата е уникална , но и не съм очаквал нещо друго от теб :) Малко е странна цялата смяна на "хилядите" джанти /очевидно собственика има откъде да се снабдява с тях :) / .
П.С. Много ме дразни , че не мога да видя снимките в по-голям размер...
Евала,супер тема се заформя.Отдавна не е имало нещо такова в тоя форум.АБТ визията към която се стремиш,според мен ти се получава идеално Ще чакам крайния резултат,но като гледам ще е нещо брутално