Относно душманите.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Относно душманите.
Здравейте колеги, от доста време мислех да пусна тема и ето направих го. Та мисълта на темата е за враговете. Всички ги имаме, но как се справяте с тях. Аз лично гледам да не им обръщам внимание, но когато са ти комшии, и от горе на това роднини (братовчеди) и някак си колкото и да не обръщам внимание, наглостта от тяхна страна някак си е прекалена. Нали къщите са на калкан (една до друга залепени) тоя идиот не си оправя улуците, и когато вали всичко е при мен. Направих ги, да не течат поне, защото няма как заради него да ми пада мазилката. Кумина му е готов да падне, и нали е общ пак аз го замазах като платих на майстор, защото съм на работа и няма как да го правя. Когато паркира колата до моята, я виждам на 2 милиметр броня от броня, и такива все незначителни работи, но ме дразнят. Ония ден го видях как подпря колата, и все едно нищо не е станало. Направо ми идваше да ида да го пречуквам в пълния смисъл на думата. Не заради колата, а заради наглостта с която го прави. Даже когато я удари не натисна и спирачките, направо си го направи нарочно. Не виках полиция защото нямаше смисъл и нямаше щети. Просто не знам как да се оправя с тия лудо комшии, май накрая ще продам къщата и ще се изнеса.
Вие как се справяте с такива идиоти? Аз не мога да намеря общ език с такъв калъф, а и нямам намерение да се сдобрявам с него, не мисля да имам общо с него.

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Относно душманите.
Хората се разбират с думи, ако с думи не можете, с бой едва ли!
Поради същата причина се презастраховах, и купих имота който граничи с моята къща,не че ми трябва, не че имах пари, но последното нещо което ми трябва са комший в задния двор, при теб разбира се ситуацията е малко по-различна.
Прост и глупав човек, и силен вятър нищо ги не спира...
Поради същата причина се презастраховах, и купих имота който граничи с моята къща,не че ми трябва, не че имах пари, но последното нещо което ми трябва са комший в задния двор, при теб разбира се ситуацията е малко по-различна.
Прост и глупав човек, и силен вятър нищо ги не спира...

anonym0us написа: Вие как се справяте с такива идиоти? Аз не мога да намеря общ език с такъв калъф, а и нямам намерение да се сдобрявам с него, не мисля да имам общо с него.
Кво да коментираме като ТИ не искаш единственото решение.
-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
А когато продадеш къщата и се нанесеш до друг такъв,КВО ПРАВИМ? Проблемите трябва да се решават,не да бягаме от тях 

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Мога да те посъветвам да си направиш застраховка на имота. Когато възникнат щети заради комшията ти, хем ще ти платят ремонта, хем ще си потърсят парите от него по съдебен път ако се наложи.
За колата ще трябва да измислиш някакво друго решение. Ако имаш възможност си огради парко мястото така, че другия път щетите да са само за негова сметка.
Не пропускай възможност да му викнеш полиция при вдигане на шум или всякакви други институции при вдигане на незаконна ограда, рязане на дърво или др.
Това са начините да го вкараш в релси по законния ред. Другия начин и сам го знаеш...
Лично аз имам аналогични проблеми пак с роднини. Пробвах и с бой, сега действам по закона. И двете имат ефект и съм категоричен, че няма да се откажа. Докато подобни дебили им се позволява да си живуркат необезпокоявано, няма да им дойде акъла. Щом ми образуват нерви и финансови разходи то аз съм последния човек от който могат да очакват да си замълчи и да преглъща тъпо всичката свинщина, която му поднасят.
За колата ще трябва да измислиш някакво друго решение. Ако имаш възможност си огради парко мястото така, че другия път щетите да са само за негова сметка.
Не пропускай възможност да му викнеш полиция при вдигане на шум или всякакви други институции при вдигане на незаконна ограда, рязане на дърво или др.
Това са начините да го вкараш в релси по законния ред. Другия начин и сам го знаеш...
Лично аз имам аналогични проблеми пак с роднини. Пробвах и с бой, сега действам по закона. И двете имат ефект и съм категоричен, че няма да се откажа. Докато подобни дебили им се позволява да си живуркат необезпокоявано, няма да им дойде акъла. Щом ми образуват нерви и финансови разходи то аз съм последния човек от който могат да очакват да си замълчи и да преглъща тъпо всичката свинщина, която му поднасят.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Значи с тоя няма как да се сприятеля даже и няма какво да си кажа с него. Гледа те като дебил и си мисли, че е голямата работа. Темата е по-скоро да споделим кой какви проблеми има с враговете си и как ги е решил. Аз няма как да реша моите проблеми, тоя е толкова луд и прост, че няма шанс да се разбера с него. Просто се заяжда със всички около него, и го прави нарочно. Ако му тегля боя, или той на мен, ще стигнем до кръвопролития, или най-много да го лежа, но не си струва. Аз виждам само един начин на проблема, или да продам къщата или да намеря начин да се отделя от него, по най-лесния начин, да изолирам къщата за моя сметка.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Да, боя не е за препоръчване. При мен се стигна до "демонстрация на мускули" след като комшията ме нападна. Позволих си точно толкова сила, колкото да го убедя никога повече да не опитва подобни подходи. Всичко беше в рамките на неизбежната самозащита, но си остана изцяло за негова сметка
От тогава му тровя нервите законно както намеря. Жалби, оплаквания, полиция и всичко друго от сорта стига да има рационално основание разбира се. Резулата е, че доста бързо се превъзпита и кротна. Сигурно зад гърба ми ме плюе и ме кълне, но съм убеден, че ако го прави гледа да съм със сигурност на повече от километър разстояние

От тогава му тровя нервите законно както намеря. Жалби, оплаквания, полиция и всичко друго от сорта стига да има рационално основание разбира се. Резулата е, че доста бързо се превъзпита и кротна. Сигурно зад гърба ми ме плюе и ме кълне, но съм убеден, че ако го прави гледа да съм със сигурност на повече от километър разстояние

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Супер тема! Давами повод И аз да изокам по същия повод, пък да ви кажа и за застраховката.
Спирам си колата пред нашия блок, на тротоара, за да слязат децата и да я прибера в гаража. Съответно докато ги разтоварвам от къщата съседна на нашия блок излиза един дребен (добре известен нам) чичка, и почва да вика и псува че му преча да си отвори вратите на гаража на 180 градуса. Викам как ти преча на гаража, като съм спрял пред нашия блок, не пред твоя имот. Не! Той трябвало да си отваря вратата на гаража докрай и от веднага. Влезе си и отвори със засилка вратата на гаража, при което я в удари предната броня и я огъна (малко). Това на същата кола дето се оплаквах, че я чаках месец и повече от боя. Прясно боядисана. Полудях!
И накратко. Звънях на полицията. Дойдоха записаха имената ни и имената на един свидетел - съсед, който видя цялата случка. Онзи почна да разправя на полицаите че съм тръгнал да го газя, той се скрил в гаража и аз съм се блъснал във вратата.
Онзи ден ме викат в районното да пиша обяснение, защото той подал и жалба срещу мен, че искам да го стазя.
Застрахователите казаха, че ако получа документ от полицията документ, че той е извършителя, ще си търсят регресно парите. Ако не - те не са наказателен отряд (армеец).
Всички си имаме такива ядове, и май навсякъде е така. Сипи си една ракия и си го тури знаеш къде, защото нищо няма да се промени, само ти ще дигаш кръвно.
Спирам си колата пред нашия блок, на тротоара, за да слязат децата и да я прибера в гаража. Съответно докато ги разтоварвам от къщата съседна на нашия блок излиза един дребен (добре известен нам) чичка, и почва да вика и псува че му преча да си отвори вратите на гаража на 180 градуса. Викам как ти преча на гаража, като съм спрял пред нашия блок, не пред твоя имот. Не! Той трябвало да си отваря вратата на гаража докрай и от веднага. Влезе си и отвори със засилка вратата на гаража, при което я в удари предната броня и я огъна (малко). Това на същата кола дето се оплаквах, че я чаках месец и повече от боя. Прясно боядисана. Полудях!
И накратко. Звънях на полицията. Дойдоха записаха имената ни и имената на един свидетел - съсед, който видя цялата случка. Онзи почна да разправя на полицаите че съм тръгнал да го газя, той се скрил в гаража и аз съм се блъснал във вратата.
Онзи ден ме викат в районното да пиша обяснение, защото той подал и жалба срещу мен, че искам да го стазя.
Застрахователите казаха, че ако получа документ от полицията документ, че той е извършителя, ще си търсят регресно парите. Ако не - те не са наказателен отряд (армеец).
Всички си имаме такива ядове, и май навсякъде е така. Сипи си една ракия и си го тури знаеш къде, защото нищо няма да се промени, само ти ще дигаш кръвно.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
При мен явно е по сериозно положението и явно още не съм му взел страха. Досега не се е стигало до бой, един път се пробва с ВИЛА, ама като ме видя с брадвата в ръка, леко му омекнаха капачките на шлянците и не пробва да замахне нито да влезе в нас. Дано не се стига до бой, че съм решил да не бъда никак милостив. То това не е нормално. Гледаш, че не искат да се занимават с теб, а ти да си търсиш проблемите. Това не говори нищо хубаво, и явно търпението ми е много голямо. Но явно аз съм си виновен, както изглежда 

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Като тръгнете да се биете, гледай или да те нападне пред свидетели, или да те набие, или да няма никой, ама никой наоколо, защото иначе жална ти майка...
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Аз колега не съм конфликтна личност. Но когато ме нападат, нямам търпение и никакво желание да се мазня на които и да е, ако ще и Кличко да е. Ако ме бие да бие, не ме е страх, все пак един път се мре. Не се правя на Джо Безстрашния, но такова е положението. Проблема е, че ме дразни по някакви такива глупави начини, или аз много внимание му обръщам, или тоя си е кръгъл идиот. 

- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Резни му зелката!
Щегувам се разбира се.
Сложи едно колче или малка ограда между твоята и неговата кола. Ти си паркираш от твоята страна, той от неговата. Ако реши да бута, ще се удари в кОла, а не в твоята колА. 

Щегувам се разбира се.

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Няма как да стане, колата се паркира на улицата, нямаме паркинг. Абе мен целта ми е да го откажа да се заяжда или да прави намеци, не мисля да се доказвам, кой е по-голям мъжкар, или по точно казано кой е по-прост. Но в крайна сметка, ако продължава да си го търси ще си го намери 

-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Е сега разбрахте ли защо сме на тоя хал? Тук е пълно с дебили. Единственото нещо за което Б.Б. е прав, е че ни е ЛОШ МАТРЯЛА
По злобни и завистливи хорица никъде не съм виждал по свта 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Ако обичаш, да не хейтваш! И как разбра, че някой е лош дори без да го познаваш!?
Б.Б КАЗАЛ, той много работи каза, но нищо не направи. То и аз мога да ти кажа, че утре ще ти пратя 29 бона по-еконт щото си убав, ама друг път. Много казват, малко вършат работа. Със здраве остани! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”