Регистрационен номер по желание
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Регистрационен номер по желание
В Пловдивска област почна нова серия.. PB .... AB
Моя голф е регистриран 2004-2005г.. И серията е PB .... AK
Моя голф е регистриран 2004-2005г.. И серията е PB .... AK
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Номерата на новорегистрираните автомобили в столицата вече ще започват с буквите СВ. Причината е изчерпване на комбинациите с досегашните комбинации със С и СА.
В момента в КАТ са останали едва 1000 табели с надпис СА, съобщава "Стандарт". Най-вероятно те ще бъдат монтирани до петък, тъй като на ден се поставят около 300 нови номера.
Очаква се табелите, започващи със СВ, да се изчерпат за около 7 години. За сравнение С-номерата са поставяни в продължение на 13 години, а тези със "СА" - 9 години.
http://offnews.bg
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Нека не бъдем егоисти, всеки иска да има работа, и да живее що годе добре. Нека не мислим само за себе си! Много добре знаем, че цяла северозападна България и околията всичко или е по София или чужбина. А колко хора има по чужбина с такива номера не е истина. Всичко е в рамките на разумного. Като видиш, промоция в магазин нали ходиш да купуваш от там?! Така е и с хората, всеки иска да иде в големия град, по ред причини!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пишете тук като срещнете по пътищата първите номера в София със СВ буквен код отпреде. 

- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Има вече СВ. Видях някаква, вече не помня каква лъскарка с рег.№ СВ 111111 примерно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
В Шумен вече гледам има нова серия номера. До сега беше HxxxxBM, а сега е HxxxxBH . Мисля, че не бяха свършили всички 10 000 номера с буквите ВМ. Тази серия ВМ беше някъде от март насам последно съм виждял номера започващи с Н49ххВМ.
А изведнъж вчера 2-3 коли видях с номера Н0хххВН. Странна работа. Да не заради смяната на производителя на табелите и новия производител да е започнал на чисто с нови табели с нова серия букви, защото не знае стария производител до кои цифри е стигнал точно.
9*9 букви=81 по 10 000 номера за всяка комбинация = 810 000 номера, дохато сложат нещо пред Н,например НА
Снимка със заетите (червени) и свободни (зелени) комбинации от кодове за Шумен. За сега ги карат подред, а не хаотично
А изведнъж вчера 2-3 коли видях с номера Н0хххВН. Странна работа. Да не заради смяната на производителя на табелите и новия производител да е започнал на чисто с нови табели с нова серия букви, защото не знае стария производител до кои цифри е стигнал точно.

Снимка със заетите (червени) и свободни (зелени) комбинации от кодове за Шумен. За сега ги карат подред, а не хаотично

- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Враца вече са ВР 1111 ВР... Май трябваше да изчакам малко с регистрацията и да взема ВР 1000 ВР
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
В Благоевград серията е Е 4584 КР 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
silven-VW FOREVER написа:
Интересно е,че не изкараха до край серията ВН.Аз регистрирах лятото и съм по средата на серията.Иначе бях запланувал догодина смяна на возилото и щях да бъда ВР .... ВР.Но се промениха плановете.
Та сега за София,СВ не слагаха ли на военните машини,те верно,че са с по 5цифри на номера,но все пак.
Преди повече от 15 години АЕЦ Козлодуй имаха една Toyota Landcruiser 100,тъкмо беше излязъл като модел,номера беше ВР 2АТО М2.
А от началото на лятото виден и известен бизнесмен регистрира един доста добър поръчков AMG с номер ВР 66666 Н.
Криза,а....?

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
На военните номерата са BA - Bulgarian Army и са с 6 цифри.
В Сливен предпоследната серия беше ВН, и май и те не я изкараха до край. Сега е АМ - започнала е преди около 2 мес. Миналия месец когато регистрирахме на баща ми сеатчето номера беше 0295.
В Сливен предпоследната серия беше ВН, и май и те не я изкараха до край. Сега е АМ - започнала е преди около 2 мес. Миналия месец когато регистрирахме на баща ми сеатчето номера беше 0295.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
stoyan0304 написа:Пишете тук като срещнете по пътищата първите номера в София:wink
ко каза ко

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Скоро нали даваха по тв."Непобедимите" 2 ли,3 ли не знам,тоя дето го снимаха у нас.Та ми направи впечанление номерата на камионите започваха СВ и си викам- ха,строителни войски/бившите/.Сега вече може да са Булгериан Арми,ама едно време баш си бяха с 4 цифри и други букви.
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Наистина доста странно, че не изкараха АН серията до края. Когато бях при шефа на КАТ да регистрирам, той ми каза, ако искам да изчакам 1 седмица и да си взема отново 6767, но не ми се рискуваше да карам с транзитни номера дълго време. Ако ми беше казал, че ще отварят нова серия, щях да изчакам ама.. Здраве да е. Иначе номера който беше АТОМ на колата на АЕЦ Козлодуй, го махнаха защото хората започнаха да недоволстват, че се харчат пари за глупости. Бяха АТОМ 1 и АТОМ 2, а след това ги смениха с 1111 и 2222
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”