Пасат Б 5.5 131 AVF 2003 питане за фарове
Пасат Б 5.5 131 AVF 2003 питане за фарове
Колеги преди време пуснах питане за пастиране на фаровете на Пасата които са пожълтели.Все още не съм ги пастирал но ме навява мисълта дали да не сменя фаровете с някакви "ангелски очи "или други естествено тайвандки или китайки.Знам че в секса китайките и тайванките са много добри,но за фаровете им хал - хабер си нямам макар,че и мойте оригиналните са тайв андки.Благодаря предварително и чакам мнения.В нета гледам цени 400,500,600 лева комплекта ,добре ли е при положение че една Хела е 400 -600 лева.
- edi6504
- Автомобил: VW PASSAT 5.5
- Двигател: AVF 2003
Re: Пасат Б 5.5 131 AVF 2003 питане за фарове
Здравей колега и аз бях пред същата дилема и от продавалник купих хелла за 160лв (те бяха 200 но с малко пазарлъци ги смъкна продавача) комплекта нито са жълти нито вибрират.Ако питаш мене,ако са много пожълтели и няма да стане с пастиране купи втора ръка читави хелла,че с тея китайски,тайландски ангелски дяволски не се занимавай хеллата си е хелла и тури им по един ксенон и пред тебе става като ден но всеки си решава сам аз си казвам мнението.От опит знам че тея ангелски вършат работа година година и нещо после светят сякаш свещи имаш в фаровете ще се принудиш пак да купиш хелла.
Поздрави.
Поздрави.
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: Пасат Б 5.5 131 AVF 2003 питане за фарове
Колегата е прав. Намери си втора ръка запазени оригинални и няма да згрешиш. Ако взимаш алтернатива гледай да е турско депо. Те поне светят що годе. Успех