Ами да ти кажа никак не е зле....Като гледам си скръндза в общи линии...така, че моят вариант е ако ти харесва ВСЕ още Пасата да си го постегнеш и да го покараш още някоя друга годинка....Щом имаш мерак да му смениш мотора, давай...вече ако искаш някоя друга екстра му боцни и климатик, не е коооой знае каква разправия, но не става и за 2 дни. На мен ми харесва...и честно казано скоро не мисля да си купя кола произведена след 95-6та година
Възможности съм имал....9 коли съм имал за 6 години стаж зад волата....Но в близко бъдеще докато все още има части за тези кошове ще ги карам 

), което означава по-високи разходи постоянно, както и време. Ако колата ти е запазена като шаси и няма гнило си я стегни добре с някаква нормална сума и се радвай на живота. Според мен няма нужда и от нова боя. Това е кола карбуратор старо поколение, при добро внимание надживява човек и се ремонтира лесно с елементарни инструменти. Сложи и една хидравлична рейка и помпа от някоя морга за някаква смешна сума за да те улеснява в града. Тези 6000 лв ги вложи в деца, жилище, имот, пътувания - не ги харчи за нещо което ще ти върши същата работа и вероятно ще ти загуби повече време, нерви и средства 

повече така да правя кола- НИКОГА
Купи си по нова година кола и не наказваи теб че дори и семеиството.Ако наистина си скрънзлив както се подразбира...купи се по нова кола пък пак я караи 15-20 год....