VW vento 1.9 tdi -1z -90 к.с. Разпръсквачи?
VW vento 1.9 tdi -1z -90 к.с. Разпръсквачи?
Здравейте.Някой може ли да ми каже от какъв мотор мога да си намеря разпръсквачи или дюзи 0.216 ум.? И искам да знам,веднага след монтирането на разпръсквачите ли трябва да сменя софт. или може да карам и така известно време?
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW vento 1.9 tdi -1z -90 к.с. Разпръсквачи?
От ауди старото а6 (100) AEL мотор 2.5тди 143 коня 5цилиндъра или другия вариянт е само разпръсквачи нови от магазина,защото тия дюзи втора ръка едно ,че са скъпи по 180 200лв ,а и не се знае в какво състояние са,а софта е препоръчително да се смени с дюзите, защото са получава недобра горивна смес и съм чувал ,че от недобра смес може да се стопи или пробие някое бутало,и аз мислех да правя тази процедура, но са отказах заради финансите като се разтърсих в нета на такива дюзи,рядко се намират и цената им е висока и не се знае в какво състояние са,затова като спечеля от тотото
ще си сложа нови разпръсквачи и чип

- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW vento 1.9 tdi -1z -90 к.с. Разпръсквачи?
Номера на разпръсквачите 0.216um ако отидеш да си ги купуваш от магазина е DSLA 150 P502 около 70 лева са някакви италянски, а bosch сигурно са 80 90 лева бройката и монтажа и стенд и отиде над 100лв на парче.