ALESYZ написа:Остава да уточниш валутата. Че ако са левове, ще си купиш най-много някоя Дачия.
momcho_bg написа:Колега, след като си наумил и имаш възможност купи си по-нова кола. Гледаи да е от сигурен продавач - официален вносител. Поискаи и гаранция. Старата кола, колкото и да и наливаш винаги ще има какво да се прави по нея - не можеш да я направиш нова. Всяка система се амортизира и те прави потенциален донор по сервизите. Аз карах 8 години пасат Б3. Да, съгласен съм здрава кола, но и доста парирички отидоха по поддръжката. И след като веднъж ме остави на паркинга на Метро, чашата преля.
hooligan_sk написа:momcho_bg написа:Колега, след като си наумил и имаш възможност купи си по-нова кола. Гледаи да е от сигурен продавач - официален вносител. Поискаи и гаранция. Старата кола, колкото и да и наливаш винаги ще има какво да се прави по нея - не можеш да я направиш нова. Всяка система се амортизира и те прави потенциален донор по сервизите. Аз карах 8 години пасат Б3. Да, съгласен съм здрава кола, но и доста парирички отидоха по поддръжката. И след като веднъж ме остави на паркинга на Метро, чашата преля.
Колега, в Червен бряг колите по 5000-6000лв от официални вносители и с гаранция ли ги взимате бре!?
hooligan_sk написа:Колега, в Червен бряг колите по 5000-6000лв от официални вносители и с гаранция ли ги взимате бре!?
momcho_bg написа: Не и от представителите на Фолксваген и Ауди. Виж, от Еуратек може да се уредиш с гаранционна Фабии-ка.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 38 госта