Счупен дисплей на Galaxy S4

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
stenlitowe
Автомобил:
Двигател:

Счупен дисплей на Galaxy S4

Мнениеот stenlitowe » Пет 14 ное 2014 18:36

здравейте,
вчера паднах по стълбите и телефона ми се удари в ръба на стълбите, най-отгоре в ъгъла е счупен, след малко самия телефон издаваше звуци, но дисплея спря да работи.
Колко ще ми струва поправката? От Глобул е, подписал съм с тях 24 месечен договор, 1 година мина, от както го взех. ДАЛИ има някаква гаранция и ако не, колко ще ми струва поправката?

Потребителски аватар
Golf 3 Yahting GT
Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996

Re: Счупен дисплей на Galaxy S4

Мнениеот Golf 3 Yahting GT » Пет 14 ное 2014 20:00

Здравейте,

На Колега в работата му се счупи дисплея на S4 -ката по подобен начин преди около месец. Офертите който са му предложили са: от Самсунг България около 300 лева с оригинален дисплей; от ГСМ сервиз около 160÷70 лева с Китайски дисплей(не оригинален).
Колегата се отказа да го прави, свали си информацията и го пусна в продавалника за части.

Потребителски аватар
stenlitowe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stenlitowe » Пет 14 ное 2014 20:16

Максимум мога да отделя 100-130 лева. Някаква информация имаш ли за тези китайски?

Потребителски аватар
Golf 3 Yahting GT
Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996

Мнениеот Golf 3 Yahting GT » Пет 14 ное 2014 20:41

До колкото разбрах Китаиския струвал 120÷30 лева и йбеи. Но колегата не искаше такъв понеже според него цветовете и контраста нямало да са като оригиналните. Тея от сервиза(някъде в Пловдив) го обеждавали че бил като оригиналния дисплей.
А тъч дисплея здрав ли е? Или той е заминал? При колегата неговия е издържал удара и дори работил(вибрирал телефона при докосване), но като не виждаш какво натискаш.
Видях че си го взел от глобал, те едно време правеха застраховки който покриваха такива щети.

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Пет 14 ное 2014 20:47

аз сменях дисплей на друг самсунг пак с тъч.По стар, самия дисплей си е кофти като цветове.30 лв дадох (майната им).Не наблягам на паритте.Просто китайския диспле, който ми сложиха беше нещо потресавашо.И след ремонта даже не съм ги о ползвал.Така че или оригинален, или на ччасти.Лично мое мнение.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 15 ное 2014 13:57

На скоро сменях дисплей на S3 мини на една колежка с нов купуван от ebay, елементарно е. Ако си намериш комплект дисплей с така наречения дигитайзер (дисплея, рамката и управлението) е въпрос на 4 винтчета и 2-3 букси.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”