здравейте,
вчера паднах по стълбите и телефона ми се удари в ръба на стълбите, най-отгоре в ъгъла е счупен, след малко самия телефон издаваше звуци, но дисплея спря да работи.
Колко ще ми струва поправката? От Глобул е, подписал съм с тях 24 месечен договор, 1 година мина, от както го взех. ДАЛИ има някаква гаранция и ако не, колко ще ми струва поправката?
Счупен дисплей на Galaxy S4
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Re: Счупен дисплей на Galaxy S4
Здравейте,
На Колега в работата му се счупи дисплея на S4 -ката по подобен начин преди около месец. Офертите който са му предложили са: от Самсунг България около 300 лева с оригинален дисплей; от ГСМ сервиз около 160÷70 лева с Китайски дисплей(не оригинален).
Колегата се отказа да го прави, свали си информацията и го пусна в продавалника за части.
На Колега в работата му се счупи дисплея на S4 -ката по подобен начин преди около месец. Офертите който са му предложили са: от Самсунг България около 300 лева с оригинален дисплей; от ГСМ сервиз около 160÷70 лева с Китайски дисплей(не оригинален).
Колегата се отказа да го прави, свали си информацията и го пусна в продавалника за части.
- stenlitowe
- Автомобил:
- Двигател:
Максимум мога да отделя 100-130 лева. Някаква информация имаш ли за тези китайски?
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
До колкото разбрах Китаиския струвал 120÷30 лева и йбеи. Но колегата не искаше такъв понеже според него цветовете и контраста нямало да са като оригиналните. Тея от сервиза(някъде в Пловдив) го обеждавали че бил като оригиналния дисплей.
А тъч дисплея здрав ли е? Или той е заминал? При колегата неговия е издържал удара и дори работил(вибрирал телефона при докосване), но като не виждаш какво натискаш.
Видях че си го взел от глобал, те едно време правеха застраховки който покриваха такива щети.
А тъч дисплея здрав ли е? Или той е заминал? При колегата неговия е издържал удара и дори работил(вибрирал телефона при докосване), но като не виждаш какво натискаш.
Видях че си го взел от глобал, те едно време правеха застраховки който покриваха такива щети.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
аз сменях дисплей на друг самсунг пак с тъч.По стар, самия дисплей си е кофти като цветове.30 лв дадох (майната им).Не наблягам на паритте.Просто китайския диспле, който ми сложиха беше нещо потресавашо.И след ремонта даже не съм ги о ползвал.Така че или оригинален, или на ччасти.Лично мое мнение.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
На скоро сменях дисплей на S3 мини на една колежка с нов купуван от ebay, елементарно е. Ако си намериш комплект дисплей с така наречения дигитайзер (дисплея, рамката и управлението) е въпрос на 4 винтчета и 2-3 букси.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”