Въпроса ми е,че си блокирах двигателя на моя Golf 1.9 TDI AHF.Изпадна ми двигател от Golf 4 1.9 TDI AGR.Ще стана ли да ползвам AGR.По-принцип знам,че AGR е с непроменлива геометрия,но аз ще си ползвам другите мой карантии и май доколкото знам не би трябвало да има проблем и всичко си пасва,но все пак да питам :)?
А и решил съм да търся турбо 1.9 TDI 131hp,но такова от Golf ли трябва да търся или Passat,защото помня че имаше някаква разлика в колекторите, и май се ползва такова от Passat/Audi A4.
1.9 TDI AHF смяна с AGR
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1.9 TDI AHF смяна с AGR
ще ти трябва и компа на ажр-а за сда го подкараш.
А как ще подкараш VA,там е друго нещо.Ще ти е трудно.
А как ще подкараш VA,там е друго нещо.Ще ти е трудно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Защо да ми трябва екуто от AGR? Аз реално взимам необорудван двигател AGR - глава и блок.
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Това е друго нещо.Аз от по-горе написаното от теб разбрах,че ще сменяш целия двигател.
Относно турбината,ядове няма да имаш,но има една тънкост.Изхода на студената част НЕ трябва да сочи надолу.
Ако искаш винаги можеш да видиш моята как съм е направил и то без оригиналния маркуч,като спестих 80лв.
Относно турбината,ядове няма да имаш,но има една тънкост.Изхода на студената част НЕ трябва да сочи надолу.
Ако искаш винаги можеш да видиш моята как съм е направил и то без оригиналния маркуч,като спестих 80лв.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мен по ahf-a всичко ми е здраво без самия двигател(глава,блок,картер) :).Значи ще стане? А за турбината бих желал да видя, да.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Турбо ти трябва от голф на пасата и аудито са обратно колекторите
Върни се в “Дизелови агрегати”