Какъв MP3 - player да си взема за колата?
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Харесваш някоя марка и взимаш ..... приблизително еднакво звучат ..... екстрите са в зависимост от класа...... като кажат някой оптиката на тези е слаба, а на другите издържа 20 години, звука е като в катакомба... онова звучи райски, другото е ужасно ..... таратанци ..... първо вътре всички са еднакви ..... второ частите варират за различните партиди от един модел ..... харесваш някое на душа и се надяваш да си късметлия 

- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mishu написа:Аз съм много доволен от JVC. Доста качествено и доста ме кефи дизайна. Много е важно да се управлява лесно.
И аз съм със същото, само че в основен цвят черен - две години и нещо вече - доволен съм, не прескача на МР3 освен ако не влезеш в някой много дълбок трап, естествено...така че още един глас за JVC.....
Панасоник - 160 лева от Техномаркет - много съм доволен - за тази цена е перфектен и като звук и като качество - още не ми е прескочил нито един път - чете всякакви дискове - записани на всякаква скорост. Препоръча ми го един от майсторите в сервиз на Техномаркет - като той си беше взел въпросното JVC което хвалите и каза че панасоника го радва повече като звук и качество. Това е от мен
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Re: Какъв MP3 - player да си взема за колата?
Кво стана колега ???Ориентира ли се вече относно избора???svetlin написа:Бях се спрял на SONY но почнаха да ме разубеждават че новите модели имали проблеми с четците и прескачали... Ако някой скоро си е взимал и има някакви преки наблюдения ще се радвам да сподели

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какъв MP3 - player да си взема за колата?
веселин написа:Кво стана колега ???Ориентира ли се вече относно избора???
Ми да ти кажа не съвсем. Един хвали една марка друг я плюе... Може би е по-добре да изчакам малко да посъбера повече пари и да си взема нещо от по-висок клас за да имам по-голям шанс да уцеля нещо читаво

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами като е тръгнал разговора по темата - аз в момента съм с JVC, доволен съм, ама наистина прескача понякога!!
А въпроса е - дали някой има DVD? Искам да го сменявам моето и се замислям за това - не заради филмите толкова, а за това, че един ДВД диск с МР3 събира толкова колкото 5 обикновенни СД-та!! Пък и филмите са си опция!!

А въпроса е - дали някой има DVD? Искам да го сменявам моето и се замислям за това - не заради филмите толкова, а за това, че един ДВД диск с МР3 събира толкова колкото 5 обикновенни СД-та!! Пък и филмите са си опция!!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”