Здр колеги карам АБФ с кутия с код AYK доста къси скорусти от което съм много доволен,но за жалост взе да издава багажа и ми предстои смяна .....Имам едно питане към вас пробвал ли е някои да събере 1ва на заводска кутия от АБФ (CDA) 2ра и 3та от AYK и 4та и 5 та от CDA ??
На теория колата ще има дълга първа което за драг е предимство после втора , трета и четвърта къси и пета дълга ( петата е за дълъг път за по малък разход)
Мисля че тази" сбирщайн " кутия ще е още по добър вариянт за АБФ-чето
скорустна кутия
- hollow92
- Автомобил: GOLF MK3 GOLF MK3
- Двигател: AEE 1993 AAA 1996
Re: скорустна кутия
Не съм сигорен ама то май не става дълга 1-ва с къса 2-ра
Аз за това съм пуснал темата да се разбере пробвано ли е защото на теория става идеално ама ...... Нека някои компетентен да изкаже мнение в което съм убеден че не са малко хората с опит тук
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Не може.. първа и втора са неделими.
Благодаря Iago за отговора.... След кратка консултация с Peshkata от форума ми стана ясно за какво става на въпрос относно кутиите и скорустите....
- Iago
- Автомобил: Volvo XC90 V8 Sport
- Двигател: B8444S
Пешката е адски точен пич. 

banevskiq написа:Здр колеги карам АБФ с кутия с код AYK доста къси скорусти от което съм много доволен,но за жалост взе да издава багажа и ми предстои смяна .....Имам едно питане към вас пробвал ли е някои да събере 1ва на заводска кутия от АБФ (CDA) 2ра и 3та от AYK и 4та и 5 та от CDA ??
На теория колата ще има дълга първа което за драг е предимство после втора , трета и четвърта къси и пета дълга ( петата е за дълъг път за по малък разход)
Мисля че тази" сбирщайн " кутия ще е още по добър вариянт за АБФ-чето
На теория звучи добре, но на практика няма да стане

Да Pe6kata ми обясни подробно за което съм много блаходарен-пича е точен .....
Перник -ясно ми е вече че 1-2 са неразделими и или са дълги или къси 3-4-5 може да си ги редиш както искаш това което измислих и е одобрено от Pe6kata е
1-2 от CDA
3 от AYK
4-5 от CDA
С диф над 3.94
Имам и други вариянти ,но нека вече колегата ако иска да си каже мнението
Перник -ясно ми е вече че 1-2 са неразделими и или са дълги или къси 3-4-5 може да си ги редиш както искаш това което измислих и е одобрено от Pe6kata е
1-2 от CDA
3 от AYK
4-5 от CDA
С диф над 3.94
Имам и други вариянти ,но нека вече колегата ако иска да си каже мнението
- if4oo
- Автомобил: GOLF 4 VR6T
- Двигател: AUE
Не съм сигурен,че крайния резултят ще оправдае цялата хамалогия 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хич не е хамалогия. Кутия се реди според това за какво каране се използва колата било то драг, писта, дълги къси отсечки и т.н. Винаги има едното за сметка на другото.
Колата е ежедневна ,но това настрана искам кутията да е достатъчно добра че като се пусна с някои друг да ми гледа само стоповете
Очаквам още предложения и компетентни съвети и някакви коментари относно тази кутия която измислих да сглубявам

Очаквам още предложения и компетентни съвети и някакви коментари относно тази кутия която измислих да сглубявам

- mario_lud.
- Автомобил:
- Двигател:
Сложи си АУН една идея по-къса и по подредена от АУК и няма дупка между 3та и 4та