1.9 sdi предърпва

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
vsmotor
Автомобил:
Двигател:

Re: 1.9 sdi предърпва

Мнениеот vsmotor » Сря 19 ное 2014 18:30

Така, ако някой следи още темата, да дам развитие малко по нея. Значи нали бях заредил дизел с добавка за пречистване на дюзите и ми светна лампата на подгрева. Та като стигна половин резервоар (понеже го бях напълнил до горе) си купих добавка за пречистване на горивната система (точно така пише на шипенцето) и си я сипах в резервоара и лампата след ден някаде изчезна оставих горивото ми до червено да падне стрелката, и... и познайте... лампата все още не ми се беше пускала . Заредих си обикновен дизел сега, и няма лампа няма предърпване.
Но аз все още не мога да си обясня, защо като сложих "Добавка за пречистване на горивната система" проблема ми изчезна. Няма предърпване няма и светеща лапма. Та нали именно сложих дизел с такава добавка. И не, някой да не каже сега "кой знае какво са сложили в тази нафта с уж добавка" Тук не мога да се съглася ако някой си го мисли. Понеже както споменах в по горен пост, зареждам си мерцедеса с такъв дизел и ДА определено работи по добре. Но странно на чист дизел като го сложих и стана този проблем. Проблем който много странно се реши. Но както и да е, всичко е ок, повече на полото няма да му слагам такъв дизел. Само обикновен.

Върни се в “Дизелови агрегати”