пишете за проблема бе ,защото и аз имам същия проблем ,остава да почнете и смс-и да си пращата ,та нали за това е форума -да се споделяdpp написа:megalodon написа:dpp, стоплих ама късно
Не, аз не съобразих едно обстоятелство. Трябваше да ти![]()
Кликни върху "бележка" на моят отговор тук и ми пиши.
Моля да бъда извинен от модовете за това пояснение.
Пасата ми гасне...
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
kalo22, когато ти имаше нужда от помощ, за да си оправиш осветлението на таблото тона ти беше друг.
Поиска днес информация за една автоморга и не ти я изпратих, сам се досети защо.
Когато станах член на този форум и прочетох условията. Смятах, че хората тук са ниво(във всяко отношение) и ще мога да получа и да дам помощ. Ти със сигурност си човек с много положителни качетва, но тези редове не ти правят чест. Надявам се, не си написал редовете по-горе, защото искаш да натрупаш само точки и да преминеш на по-горно ниво в иерархията или търсиш повод за жлъчни приказки.
Извинявам се за това, но не смятам, че трябва да се подмине.
Поиска днес информация за една автоморга и не ти я изпратих, сам се досети защо.
Когато станах член на този форум и прочетох условията. Смятах, че хората тук са ниво(във всяко отношение) и ще мога да получа и да дам помощ. Ти със сигурност си човек с много положителни качетва, но тези редове не ти правят чест. Надявам се, не си написал редовете по-горе, защото искаш да натрупаш само точки и да преминеш на по-горно ниво в иерархията или търсиш повод за жлъчни приказки.
Извинявам се за това, но не смятам, че трябва да се подмине.
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сорка ако съм обидил някой с "бе" но нали знаеш българина ,все е нетърпелив Smilemegalodon написа:amigoto777, търпение малко проблема не може да се реши за нула време. Хората помагат с каквото могат. Заповедното "пишете за проблема БЕ" мисля че няма да се хареса на никой от участващите.
Целта тук е да се помага, но нека на прекаляваме с желанието си ...
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
megalodon написа:препоръчайте ми някой майстор, дето не дере кожи(те малко останаха) този ме обра 30 ..
Къв е тоя майстор, то за монтаж на ново АГУ се взема по-малко

Това стъпково моторче не може да ти прави проблеми само на газ?!Каква ти е газовата, може би трябва да се пипнат само оборотите на празен ход?
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моята гаснеше като върна педала на газта при натиснат съединител. Гаснеше когато си иска, най вече при паркиране или в задръстванията, никога на дълъг път. Нямам газ, ама проблема си е подобен. Само промих моторчето за празен ход с каквото имах под ръка (разредител АМБ) и го пораздвижих с отверка и проблема изчезна. Моторчето е капсуловано. Имаше тема със снимки как се разглобява но като ми потрябва не можах да я намеря. Ако някой знае къде е, моля да даде линк.