WINDOWS XP - преинсталиране, КАК?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
WINDOWS XP - преинсталиране, КАК?
Та въпросът ми следния, как да премахна съществуващия WINDOWS XP, и да го инсталирам наново, налага ми се понеже дава някакви грешки и в момента мога да го стартирам само в Safe Mode, как става номера с изтриването?На WIN 98 , беше лесно, форматирам C:\ и после лесно, ама тука?Не намерих и си мисля че няма опция "RESTART IN MSDOS MODE", съответно не е като на стария WIN процедурата.....Предложения? 

- Dare_Devil
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smurf написа:дискета имам и диск, ама не ми разрешава да форматирам C:\ съответно не мога да премахна вече съществуващата операционна система, а аз искам точно това, да сложа WINDOWS, все едно никога е нямало на този компютър
Еми направи си старт дискета, на която да има И FORMAT файла за под ДОС. Старираш, МСДОС мод, формат и качваш ВИН-а. А още по-добре е да си направиш старт-ъп ДИСК с ВИН качен на него
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
smurf написа:ааа ясно, да мога да оправям се с DOS, а за линка на колегата, хвърлих му едно око, ама там (поне на първа страница) не пише нищо по моя проблем.мерси на всички отзовали се, по-късно започвам "изпълненията" и ще видим докъде ще я докараме....
хъм вярно е че не е точно казано, но като пуснеш бутцд-то и там ще ти каже на едно синьо екранче че има Вин и дали искаш репер или ново давашново затриваш партишъна на ц-то после формат под НТФС и пей сърце но основното както и средата си я има показана ама както решиш сори за правописа болен съм(гаден грип)
п.с. не се сърди ама с едно око не става требат две и повечко време

Върни се в “ОФФ-Топик - други”