Човече спри да се занимаваш с глупости!!! MAP за 5мин не се сменя. Отиди в сервиз(прежали 30на лв.) да ти направят качествена диагностика. Обясни им какви са симптомите и какво те притеснява.
Има много кадърни майстори в Сф и около нея!!!! Бързо ще ти решат проблема.
Успех и пиши полсе да кажеш какво е било?!!!
Vw golf 1.9 tdi ARL бавно ускорява
- Bruny
- Автомобил: VW Golf 1.9 TDI 150
- Двигател: ARL
Re: Vw golf 1.9 tdi ARL бавно ускорява
добре защо си мислите, че не съм обиколил половината места... разбирам проблема само тези които са карали такава кола всички други казват колата си върви мн хубаво
стойностите били добри... сега ще търся освен някоий да ми направи лог да ви го дам да гадаете вие
стойностите били добри... сега ще търся освен някоий да ми направи лог да ви го дам да гадаете вие
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
Ако бяхме от един град можеше да сравним колите и мен ме съмнява че моята не върви добре...
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=419576&start=0 прегледай тази темичка да не се окаже че си внушаваш че не върви...
Моя съвет е да махнеш катализатора(изтърбушиш), задното гърне или го разпорете и махнете всичко отвътре или направо го махай и ми кажи дали няма ефект
При мен след тая процедура след 3500 оборота направо чупи вратове, колата се "дере" до 5000 оборота

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=419576&start=0 прегледай тази темичка да не се окаже че си внушаваш че не върви...
Моя съвет е да махнеш катализатора(изтърбушиш), задното гърне или го разпорете и махнете всичко отвътре или направо го махай и ми кажи дали няма ефект

При мен след тая процедура след 3500 оборота направо чупи вратове, колата се "дере" до 5000 оборота

- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Пича по-горе е написал, че няма "картоф".
-
- Автомобил:
- Двигател:
5 страници пълни глупости!!! Качи лог файл на колата тук да ти кажем, защо не върви... Няма!
Какви са тези работи мап за 5 минути, та ти после ще поискаш и дебитомера да ти сваля за 5 минути!
И пак казвам, стоков ARL е пълен мъртвец!
Какви са тези работи мап за 5 минути, та ти после ще поискаш и дебитомера да ти сваля за 5 минути!
И пак казвам, стоков ARL е пълен мъртвец!
-
- Двигател:
Тази вечер в огледалото ме застига един познат с алфа 147 M-Jet 140 която със сигурност знам че е чипосана, видях че тръгна да ме задминава и настъпих и на огледалото видях че изкара сажди голфа
Алфата вървеше на задницата на голфа и не можа да ме изпревари
Ами ако голфа беше чипосан...
Направо щях да го загуба в огледалото

- lord_aggo
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2016 DFCA
Аз пък точно с една такава алфа се заиграх преди време - незнам ремапнатс ли беше или просто беше 2.4, ама не можах да го мина - пък моя леон го ремапна брезел и при него изкара 187кс на мотора.
- Bruny
- Автомобил: VW Golf 1.9 TDI 150
хахахах мен напоследак ме пердашат всички ... вчера викам на баща ми дай да се пуснеме той с ц класа 2.2 цди където тряя да го размажа е да ама не :Д едвам едвам го минах
- sto4o
- Автомобил: Leon
vladoooo написа:Толкова изписано и нищо съществено. Качи един лог файл или просто попитай колеги за сверка с ARL.
Стоков ARL си е истински мъртвец в ниските.
Съгласен съм със колегата имах AHF чипнат от него като се качих на ARL (сток) си казах ебати умрялата кола даже и тема имам пусната тук мислях че нещо и има и неварви логове глупости а всичко беше нормално, след ремапа нещата се промениха, та данеби и ти като мен да си внушаваш че имаш проблем.
-
- Двигател:
lord_aggo написа:Аз пък точно с една такава алфа се заиграх преди време - незнам ремапнатс ли беше или просто беше 2.4, ама не можах да го мина - пък моя леон го ремапна брезел и при него изкара 187кс на мотора.
Алфа 147 изобщо не е в класа на голф 4 и сеат леон, по-скоро е в класа на А3, Сеат ибиза...

Алфа 147 2.4 няма... Пуснете една такава алфа със Seat Ibiza 1.9 160k.s TDI да видите каква ще е развръзката

Направил съм клип как ускорява стоков ARL от място и от 2-ра, но имам проблем с качването във vbox7, не знам дали може от телефона но нещо не става, някой ако знае начин да помогне, телефона е с Андроид...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 4, Seat Leon, Audi A3 са в един клас! Ако въпросната Alfa е чипната нямаш абсолютно никакъв шанс със стоков ARL!
При чипнат ARL се променят доста нещата, а при монтиране на 2260 става красота!
При чипнат ARL се променят доста нещата, а при монтиране на 2260 става красота!
-
- Двигател:
Аз ти казах че алфата не можа да настигне нечипосания ми голф, камоли да ме изпревари, не знам какво толкова я защитаваш тази алфа, голфа е в пъти по-добър
И стига с това ако алфата била чипосана а голфа не е... Ако ще се прави гонка между двете коли или и двете коли ще са без чип, или и двете с чип

И стига с това ако алфата била чипосана а голфа не е... Ако ще се прави гонка между двете коли или и двете коли ще са без чип, или и двете с чип

- ej0
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BMR
Още един път го пиша
Хора които правят пици и спагети немогат да правят коли !!!!

Хора които правят пици и спагети немогат да правят коли !!!!

-
- Двигател:
Колега, докъде стигна с колата има ли някаква промяна??
Съвета ми към тебе е да махнеш катализатора за да се отпуши генерацията... Свали маркуча до ЕГР-а и погледни навътре колко се е зашил всмукателния колектор от саждите, при мене ЕГР-а беше залепнал в отворено положение и част от въздуха от турбото отиваше в генерацията...
Какво направих аз: свалих ЕГР-а и изрязах ламаринка 2мм. Колата тръгна осезаемо по-добре, почивните дни ще сваля колектора за изчистване ако не вали навън...
Хубаво е и геометрията на турбото да се почисти, но засега не ми е забивала и няма да я пипам...
При мене има 5-6мм. Нагар от сажди по
стените на колектора....

Съвета ми към тебе е да махнеш катализатора за да се отпуши генерацията... Свали маркуча до ЕГР-а и погледни навътре колко се е зашил всмукателния колектор от саждите, при мене ЕГР-а беше залепнал в отворено положение и част от въздуха от турбото отиваше в генерацията...
Какво направих аз: свалих ЕГР-а и изрязах ламаринка 2мм. Колата тръгна осезаемо по-добре, почивните дни ще сваля колектора за изчистване ако не вали навън...
Хубаво е и геометрията на турбото да се почисти, но засега не ми е забивала и няма да я пипам...
При мене има 5-6мм. Нагар от сажди по
стените на колектора....

Върни се в “Дизелови агрегати”