Разакарах вентото и си взехме ситроен ксара комби 1,9 дизел. верно нова колица, с екстри, но не мога да кажа че ме кефи толкова, колкото вентото. но пък като се връщахме от нова година аз, жена ми и детето имаше багаж и на предната седалка до мен до тавана почти.
За дизела, бензина,мерака и друго :)
-
drmilendd
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
горе долу и аз имах същите размисли преди около година когато сина ми стана на 3-4 месеца и тогавашния голф 2 с 3 врати, 1,6 на газ се оказа с малко малък багажник заради газовата бутилка и много неудобен заради двете врати - много трудно се слага детско столче на задната седалка. продадох го и си взех венто 1,8 на газ. супер кола! е мойта беше много насрана и гнила но за семейство с дете е оптимален избор. В пъти по добър дизайн от сякви толеда и кордоби/само който не е сядал в толедо да види старите копчета от голф двойка разцъкани по таблото може да говори че толедото е със супер дизайн/.
Разакарах вентото и си взехме ситроен ксара комби 1,9 дизел. верно нова колица, с екстри, но не мога да кажа че ме кефи толкова, колкото вентото. но пък като се връщахме от нова година аз, жена ми и детето имаше багаж и на предната седалка до мен до тавана почти.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Има хубави Пасат - и за 6-7 бона 93 - 94 година - 90 к.с TDI - Тествах едно такова за 2 дни и ми напълни душата какво ускорение прави за параход
- е като я нагнетьеш /сори ако съм допуснал правописна грешка
/ до козирката с багаж - трябва да изпреварваш само на трета скорост - ама пак няма да те изложи - градско ще е невъзможно да ти качи над 7 / 100 - /без клима/ Да каже dobrinb нещо за Лагуната - дали става за семейна кола и защо аджеба пак се върна на VW 
/ до козирката с багаж - трябва да изпреварваш само на трета скорост - ама пак няма да те изложи - градско ще е невъзможно да ти качи над 7 / 100 - /без клима/ Да каже dobrinb нещо за Лагуната - дали става за семейна кола и защо аджеба пак се върна на VW - Ото Кац
- Автомобил:
- Двигател:
всъщност, Толедото е много добро решение...
От известно време насам обмислям същата смяна на автомобила и понеже съм ограничен откъм бюджет, смятам, че най-доброто решение за придобивка като години, екстри и вътрешно пространство е сеата... Толедо никак не е лошо откъм дизайн, особено след фейслифта:

От известно време насам обмислям същата смяна на автомобила и понеже съм ограничен откъм бюджет, смятам, че най-доброто решение за придобивка като години, екстри и вътрешно пространство е сеата... Толедо никак не е лошо откъм дизайн, особено след фейслифта:
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
голяма кола ти требе
Венто или толедо в тоя ценови клас или пасат
изчакай с покупката, че в момента предлагане голямо на старите цени, търсене малко, всеки изчаква
иначе баба знае 2 и 200
моето дете зимната количка и в Корсата влизаше, като не оставаше никакво място в багажника и кората даже махах...
Венто или толедо в тоя ценови клас или пасат
изчакай с покупката, че в момента предлагане голямо на старите цени, търсене малко, всеки изчаква
иначе баба знае 2 и 200
моето дете зимната количка и в Корсата влизаше, като не оставаше никакво място в багажника и кората даже махах...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имам фиат крома 2000 8в дава около 12 разход в града на газ. това са по-малко от 12 лв в момента. едно поло или каквото и да е дава 6 по 1.8/не нзам колко е нафтата/ = 10.8 разликата е минимална поне според моите разбирания. а извън града като карам до 140 дава 10 с клима, вече над 140 до 160 качва с литър. еми пак е по-малко от 10 лв на 100 извън града, полото ако дава 5 значи илзиза 9 лв на 100. а можеш ли да сравниш такава огромна кола с поло, да не говороим, че едва ли с полотоако караш със със 160 ще даде 5
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Абе за какви Фордове, за какви Фиати си говорите бе.Я не си взимай таралеж в гащите, знаеш ли за да се смени ангренажния ремък на Форда, че трябва да се свали половината двигател.Няма да влизам в по-големи подробности, но имам няколко приятели със сервизи и не взимат Фордове за ремонт.Също така направи сравнение в цените и ще видиш, че Форда е с 1/3 по-евтин от аналога си, от която и да е друга марка.А за Фиата въобще няма какво да говорим, единствено Кромата е с по-добро качество, но вече е доста старичка.Ако имаш около 6-7 хил. взимай един Пасат комби и не му мисли.Ако пък имаш повече пак Пасатор или, както Асен казва, един Шаран е идеален за случая.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”