Здравейте колеги неска голфето ми направи чакмак загасих го и след около 5мин. трябваше да го запаля пак но уви нещо се случи ритам го пали от рас и след 1-2 сек. гасне веднага!!!!
На какво се далжи това?Гледах много теми по този вапрос някои вика че е от имобилайзера но аз такова нещо нямам поне в ключа липсва,други колеги викат че може да е от клемореда вярно странно е докато дам на контакт с ключа нещо вътре пречи от 1вия път да даде на контакт,трябва да вартя ключа и волана докато му оцеля мястото кадето да даде контакт.Майстора които ми прави колата вика да си видя маркучите на дюзите колата зимала въздух.
Та вапроса ми е на какво може да се далжи това гаснене веднага след като запали не ми го е правила до сега....
Някой който се е сблъскал с този проблем и го е решил моля да ми каже как? Благодаря предварително.
Голф 3 ТДИ АФН 96 проблем с паленето
- hip-hopotam
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 ТДИ АФН 96 проблем с паленето
Най-вероятно е клеморед.Индикацията за подгрев/чек светва ли ти?Подобен проблем имах с 1z и след смяна на клеморед се оправи.От маркучи на дюзите няма как да е,освен ако въобще няма маркучи,но от другите горивопроводи е възможно да прави подобен проблем но ме съмнява,все пак провери за течове на нафта.
- Mecho0o
- Автомобил: Golf 3 TDI
- Двигател: Diesel
Огледах обстойно маркучите които излизат от помпата и влизат в дюзите няма течове ще почистя клемореда и ще пробвам пак ако се оправи ще го сменя.....
Благодаря за савета ще пиша с резултат
Благодаря за савета ще пиша с резултат
- Mecho0o
- Автомобил: Golf 3 TDI
- Двигател: Diesel
Така проблема с паленето е решен имобилайзера ми беше паднал доло в ключа и за това е гаснела :) благодаря за савета колеги спестихте ми мн главоболия...
Върни се в “Дизелови агрегати”