Здравейте,
извинявам се ако се дублирам с друга тема за тези коли, потърсих и не намерих, но все пак :)
От известно време проучвам пазара на коли втора ръка за нещо за мен и си харесах доста Golf Mk5 GTI. Гледам конкретно две обяви в момента :
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11399746768063258&slink=838mxh
http://www.cars.bg/c943682
Първата е от автокъща (гледах я на място, добре изглеждаше, но се продава май от бая време и преди май е била в Дупница), втората е от частно лице (за нея знам най-малко, но гледам че е пипана за повече коне, което ме притеснява малко).
Някой от вас попадал ли е на някоя от тези коли? Какви съвети можете да ми дадете за оглед?
Предварително благодаря :)
Покупка на Golf GTI Mk5
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Re: Покупка на Golf GTI Mk5
Вземи тази от частното лице. Ще свали малко от цената, регистрирана е, евентуално може и леко обслужване да и е направено. От пипането няма лошо. Ще върви повече.
Първата и аз съм я гледам и седи от месеци, макар че е най-евтиното GTI
Втората къде как е правена не се знае, как е порена и в какво състояние са двигател и ръчка също
а и истинско GTI ли е 

Втората къде как е правена не се знае, как е порена и в какво състояние са двигател и ръчка също

Последна промяна от stoi4o.d на Нед 23 ное 2014 19:33, променено общо 1 път.
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Нещо си се объркал.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
По-добре изчакай, не бързай с покупката защото има шанс да се наиграеш. Тази от автокъщата нещо не ме радва, не знам защо! Много постна ми се вижда, и някои детайли по колата не съвпадат, явно е пребоядисвана на места. А тази от частно лице, въобще не я гледай! Купи си кола както си е произведена от завода, за да може ако решиш да я правиш да знаеш какво е пипано по нея. А по тази какво е пипано никой няма да ти каже, не вярвай на никой! 

- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Тази от автокъщата е с лош удар отпред,почти нищо не е напаснато като хората.Гледай другата 

- KKamenov
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: 1.6 FSI
Не чети, какво ти пишат а ги гледай в Порше... там на 100% ще кажат, коя е по-добра и какво има... другото е ти да избереш стил
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
1 Кола се продава близо 2 години продаваше се в Перник 1во за 10 500лв и накрая я свалиха до 8 500 лв и я купиха от една автокъща на околовръстното.
Аз лично бих погледнал тази изглежда ми добре а и парите са и супер въпреки че скоростния лост и пластмасата под него имат захабено километрите със сигурност са 250 +(лично мнение)
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11415024353056188&slink=83zn7a
Но като цяло на пазара няма нещо което да грабва окото и да е на поносими пари,ако не ти е спешно изчакай и секи ден следи обявите защото офертите не се задържат.
А в Порше горките са толкова ама толкова далече от истината,че няма накъде там единствено става да се направи проверка на сервизна история или нещо да се направи като са пуснали акция.
Аз лично бих погледнал тази изглежда ми добре а и парите са и супер въпреки че скоростния лост и пластмасата под него имат захабено километрите със сигурност са 250 +(лично мнение)
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11415024353056188&slink=83zn7a
Но като цяло на пазара няма нещо което да грабва окото и да е на поносими пари,ако не ти е спешно изчакай и секи ден следи обявите защото офертите не се задържат.
А в Порше горките са толкова ама толкова далече от истината,че няма накъде там единствено става да се направи проверка на сервизна история или нещо да се направи като са пуснали акция.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колега RO$$K0 на този как да го нарека моргаджия, каква букса му виси под-волана?
Явно са бързали да го съберат за селфитата 

- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
В тази автокъща както вземат колата така я продават това,ако е на горубляне и я излъскат и прикрият забележките има да ахкаме.
Не сам казал че е перфектна просто е с 4 врати кожа DSG и джанти от Р32.
Не сам казал че е перфектна просто е с 4 врати кожа DSG и джанти от Р32.
RO$$KO написа:В тази автокъща както вземат колата така я продават това,ако е на горубляне и я излъскат и прикрият забележките има да ахкаме.
И там политиката се промени от доста време насам

И за протокола Хубаво и евтино НЯМА!!!
Доста се поотчаях днес.
Първата (от автокъщата) я бях гледал, но направих грешката тогава да ги предупредя. Като я гледах тогава нямаше никакви видими проблеми.
Днес отидохме изненадващо и яко фира - десния калник и големи разстояния около него (видими следи от ремонт след катастрофа) а колата като я запалиха и не държеше обороти на празен ход. Почнаха с обясненията за стари свещи и покани да дойда по-късно като ги сменят ...
Втората (от частното лице) беше със сменян преден прозорец (не особено тревожно), но отзад излизаше чисто син дим. А момчето почна да обяснява как не му се продавала и затова нямало да мръдне цената въобще.
Заглеждах я и нея, ама огледите извън София са ми малко проблем, а кола като тая без някой да я погледне няма да я купя :-/ Ще го мисля ...
Първата (от автокъщата) я бях гледал, но направих грешката тогава да ги предупредя. Като я гледах тогава нямаше никакви видими проблеми.
Днес отидохме изненадващо и яко фира - десния калник и големи разстояния около него (видими следи от ремонт след катастрофа) а колата като я запалиха и не държеше обороти на празен ход. Почнаха с обясненията за стари свещи и покани да дойда по-късно като ги сменят ...
Втората (от частното лице) беше със сменян преден прозорец (не особено тревожно), но отзад излизаше чисто син дим. А момчето почна да обяснява как не му се продавала и затова нямало да мръдне цената въобще.

RO$$KO написа:1 Кола се продава близо 2 години продаваше се в Перник 1во за 10 500лв и накрая я свалиха до 8 500 лв и я купиха от една автокъща на околовръстното.
Заглеждах я и нея, ама огледите извън София са ми малко проблем, а кола като тая без някой да я погледне няма да я купя :-/ Ще го мисля ...
Последна промяна от dobrin на Нед 23 ное 2014 10:23, променено общо 1 път.
Причина: Без рекламни линкове моля!
Причина: Без рекламни линкове моля!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”