Пасат B5.5 автоматично нивелиране на фарове с ксенон
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат B5.5 автоматично нивелиране на фарове с ксенон
цените за нашите автомобили са: Балаcт- номер 3B7941641-цена 833лв, модула 4Z7 907 357 -неговата цена е 466лв при Порше София Юг.
Последна промяна от dqvola_91 на Съб 15 фев 2014 8:11, променено общо 1 път.
Докато има балъци да купуват или да си правят колите в представителствата, ще има такива цени. Смятам , че ние тук сме разумни хора :)
В продавалник скоро гледах обява за такива баласти. Мисля , че 50-60 лв е разумна цена.
В продавалник скоро гледах обява за такива баласти. Мисля , че 50-60 лв е разумна цена.
-
- Автомобил:
- Двигател:
dqvola_91 написа:Ами кой е този модул-тогава? Къде се намира?
P.p Като гледам етката и ако правилно съм се ориентирал модула е с номер 4Z7 907 357 и седи в багажника-така ли?
Някой може ли да каже откъде може да се намери работещ такъв модул на сносна цена? Заместител?
Нов- оригинален по-добре колата да продам

- ormesh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги аз съм със оригинален ксенон...2 пъти го чупя от бързо каране и от дупки най вече....намира се зад предната гума от страна на шофьора закачено за носача...малка пластмасова кутийка със едно амортисьорче...купувам само от морга за 50лв...но само кола със оригинален ксенон...там е командния център за фаровете и оттам става всичко. ;)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това го минах и моето беше изгоряло и го смених и адаптирах и после реглаж на фаровете.
Някой може ли да ми каже зад тази малката кръгла тапа(намира се м/у двете бели ушета за реглаж където са едно под друго ) се крие ухо като за шестограм - за какво се използва какво регулира,лупата?
Някой може ли да ми каже зад тази малката кръгла тапа(намира се м/у двете бели ушета за реглаж където са едно под друго ) се крие ухо като за шестограм - за какво се използва какво регулира,лупата?
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Здравейте, колеги и честит 1-ви юни
Имам питане, свързано с автоматичното нивелиране на фаровете при Passat B5.5, с фабричен ксенон.
Майстори са сваляли десния фар, след което фаровете стояха само в най-долното си положение. Явно бе записало грешка, която след изчистване подобри нещата.
Има, обаче, известна разлика с преди и сега...
Преди грешката, фаровете правеха тест и се настройваха до необходимото ниво в момента на запалването им, докато сега, в момента в който стартирам колата, виждам как те се настройват, без да са запалени. При запалване - вече са си на стандартното ниво.
Нормално ли е това? И как са били нагласени преди, че да изпълняват теста при включването им?
Има ли опция да се парира теста при запалване и да се случва само при включване на фаровете (имам DRL модул и не ползвам късите през деня)?

Имам питане, свързано с автоматичното нивелиране на фаровете при Passat B5.5, с фабричен ксенон.
Майстори са сваляли десния фар, след което фаровете стояха само в най-долното си положение. Явно бе записало грешка, която след изчистване подобри нещата.
Има, обаче, известна разлика с преди и сега...
Преди грешката, фаровете правеха тест и се настройваха до необходимото ниво в момента на запалването им, докато сега, в момента в който стартирам колата, виждам как те се настройват, без да са запалени. При запалване - вече са си на стандартното ниво.
Нормално ли е това? И как са били нагласени преди, че да изпълняват теста при включването им?
Има ли опция да се парира теста при запалване и да се случва само при включване на фаровете (имам DRL модул и не ползвам късите през деня)?