Както и да е...
predat0r написа:...Направи ми голямо впечатление че същия ден серията беше 43хх а госпожата ми дава списък със 45хх интересно ми стана 44хх къде отиде[/i]
chocho1208 написа:
predat0r написа:На 11 ноември регистрирах си новата кола. Срещу допълнителни 50лв имах възможност да си избера от списъка регистрация. Не че имаше голям избор.. Но си избрах 4575.. Списъка беше направен 4515, 4525 , 4535 ............ 4595. Даже ми направи впечатление че 4567 беше включен в този списък.. Когато попитах госпожата за някакъв друг списък със три еднакви числа ми отговори че в момента само този списък бил който е бил в мен.. Направи ми голямо впечатление че същия ден серията беше 43хх а госпожата ми дава списък със 45хх интересно ми стана 44хх къде отиде![]()
Не. Отиват в бюджета срещу касова бележка.Dagestan написа:та тези пари дали не отиват в нечий джоб на доста ниско ниво в йерархията?
Това, че на теб не ти харесва, не означава, че за всички е така. На мен пък примерно ми харесва 4575 доста повече от 7535. По-добре да дам 50 лв, отколкото да карам кола с номер 7535. Евала на колегата, че си го е избрал. Според мен е много як.Dagestan написа:50лв. на вятъра хвърлени. Ако това се счита за хубав(каквато и да е дефиницията за такъв) номер...
Върни се в “ЗДвП, нарушения, глоби, обжалване”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 102 госта