Пренасяне на номер от МТЕЛ към "bob" - ето как

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Re: Пренасяне на номер от МТЕЛ към "bob" - ето как

Мнениеот kossel » Вто 25 ное 2014 23:25

Днес минах от Виваком абонаментен план, към БОБ -boombob план 14.90 лв - 500МБ и 500мин към всички. Сутринта подадох искане и след 16 часа ми се обадиха да си взема картата, поисках микро сим и ми дадоха. Ще я активират обаче чак след 48 часа, кати си запазя номера от виваком. Хубавото на БОБа е че няма договор и може да се откажеш с 30 дневно предизвестие. Мацките в магазина бяха много приятни и свежи и даже ми настроиха телефона за данни тъй като не поддържа автоматични настройки.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 26 ное 2014 9:41

Боб хапвам само ако е на чорбичка или запечен :mhihi Точно пък тия с най-измислените условия дето уж си без договор ама пък имаш месечна такса и трябва предизвестие за да си хвърлиш картата няма да ги ползвам ако ще лично шефа на Ментел да ми даде нотариално заверен документ че няма да ми искат една стотинка за 100 години напред :thumb_down

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Сря 26 ное 2014 13:18

zloby3400 написа:Да поизтупам малко темата от прахта. Реших да мина на Супер Боб - знаете за какво иде реч - 500 мин. към всички мобилни оператори, 500 мин. към всички фиксирани мрежи и 500 смс за месец. Някакви впечатления и отзиви от качеството на услугата? Подадох заявление и сега чакам - надявам се да си спазят сроковете а те са:
" 3. Пренасянето на номера се осъществява в рамките на 7 работни дни, считано от датата на подаване
на заявлението и включва „прозорец на преносимост” не по-голям от 7 часа. „Прозорецът на преносимост”
е времето, през което номерът се деактивира от старата мрежа, активира се в новата мрежа и се
актуализират базите данни на всички оператори. „Прозорецът на преносимост” е от 09.00 часа до 16.00
часа всеки работен ден. "

Вече 2 години съм към БОБ и досега не съм имал никакви проблеми - нито с обхват, фактури, регистрация в сайта и т.н. На план Супер Боб съм - по 500 мин. към мобилни и фиксирани мрежи, 500 смс всеки месец за 14,90. Миналия месец си добавих още една услуга - 500 МВ интернет на месец за 5 лв. За сега не смятам да сменям оператора.Доволен.

Потребителски аватар
beuchat
Автомобил: 1990 Golf 2
Двигател: 1.6 EZ

Мнениеот beuchat » Чет 27 ное 2014 23:52

Stivi написа:Боб хапвам само ако е на чорбичка или запечен :mhihi Точно пък тия с най-измислените условия дето уж си без договор ама пък имаш месечна такса и трябва предизвестие за да си хвърлиш картата няма да ги ползвам ако ще лично шефа на Ментел да ми даде нотариално заверен документ че няма да ми искат една стотинка за 100 години напред :thumb_down

Колега има и вариант да си без месечна такса,т.е каквото изговориш това плащаш.За хора като мен,които не говорят много е идеално.
Иначе и "лещата" си имат доста трески за дялане,но все пак са си Мтел.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”