AVG антивирусна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
AVG антивирусна
Може ли някой, който ползва AVG, да ми обясни как да го накарам да се стартира с пускането на компютъра (ако изобщо може!)?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Заради това,че НОД 32 ми създаваше чат-пат проблеми го замених с AVG с вграден firewall и вече няколко месеца му се радвам.Търсих,но не можах да открия настройка,с която да го накараш да се стартира с Уиндоус-а,така че си направи един shortcut в ето това меню:
Аз така навремето карах един firewall да се стартира,защото беше упорит и не искаше сам
.

Аз така навремето карах един firewall да се стартира,защото беше упорит и не искаше сам

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само пример

Код: Избери всички
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"AVG"="C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe /STARTUP"
Последна промяна от tyo на Сря 17 яну 2007 23:28, променено общо 1 път.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
leavon написа:Щом никой не ми казва "виж там, натисни това и ще ти излезе онова", започвам да предполагам, че няма специален начин да му дам команда да стартира сам! Явно трябва да го прави дефолтно, а той не ще.
AVG е разделено на две части. Едното ти е AVG контрол центъра, а другото ти е монитор, който да следи. Ти кое от двете искаш да пуснеш автоматично да се стартира? Предполагам мониторинга. Не си спомням точно дали има такава опция, но дори и да ти я няма иконката на таскбара, AVG пак седеше като процес при Windows операционна система (Win XP).
Друг вариант е да сложиш шорткът към AVG в Стартъп менюто на твоя профил.
Вариант е също да го преинсталираш и ще ти отнеме по-малко време, освен ако не си любител на куестовете и да желаеш сам да го намериш къде е.
За щастие аз нямам антивирусна инсталирана след като махнах AVG-то.
Успех.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”