Преди два месеца ме удариха странично като при удара се спука и една от гумите. След двумесечни главоболия и скандали с "Армеец" и един от доверените им сервизи ( за номерата и врътките, които правят след градушката ще споделя в отделна тема, но за момента само ще кажа, че ако на някой му предстои сключване/подновяване на каско при тези нещастници, да бяга далеч от тях! Това го казвам като техен дългогодишен и доволен клиент!), в момента, за да ми осребрят гумата, ми казаха да си купя гума и да им дам фактура за покупката. Да, обаче аз не искам по средата на зимата да си купувам летни гуми и догодина да имам нови гуми със стар дот, а зимни си имам, въпросът ми е да ми дадете съвет как да процедирам? Има ли как/от кого да си намеря фактура, че все едно съм си купил гума? За пет години не съм завел нито една щета, дори и драскотини и подобни винаги, ако съм могъл. съм си ги отстранявал сам, но от днес нататък ще се опитам да им върна "мръсните номера", които ми направиха.
Благодаря предварително!
Съвет/съдействие за спукана гума - ПТП, Каско и фактура
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Re: Съвет/съдействие за спукана гума - ПТП, Каско и фактура
Говори със някакъв познат гумаджия за фактура..
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Не че нещо, ама след седмица сме Декември, колко пък толкова ще остарее тази чисто нова гума за 4 месеца колега?
Аз те съветвам да си вземеш парите и щом наистина си разочарован от тях да не им позлваш услугите повече, то е ясно, че е трудно да попаднеш на коректен застраховател и за съжаление доста хора са споделяли лоши впечатления... Защо трябва да мислиш схеми, намери някой твой познат, който ще си купува гуми и ето ти истинска фактура - това не е ли вариант?

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
ФаХтури, фаХтури.
От къде да вземем фаХтури?
Казали са ти какво искат. Що ти требе да ревеш кат хималайска мечка, та да разлайваш кучетата?!
И друго...
Т.е. гумите са с ДОТ поне от средата на 2014... Търкаляни, износени и т.н. Колко време си ги търкалял само ти си знаеш.
Що си мислиш, че са длъжни да ти купуват по- нови гуми от тези които си имал когато са те ударили, само за да ти угодят, не мога да разбера?!

Казали са ти какво искат. Що ти требе да ревеш кат хималайска мечка, та да разлайваш кучетата?!
И друго...
Bobi85 написа:Преди два месеца ме...
Т.е. гумите са с ДОТ поне от средата на 2014... Търкаляни, износени и т.н. Колко време си ги търкалял само ти си знаеш.
Bobi85 написа: Да, обаче аз не искам по средата на зимата да си купувам летни гуми и догодина да имам нови гуми със стар дот
Що си мислиш, че са длъжни да ти купуват по- нови гуми от тези които си имал когато са те ударили, само за да ти угодят, не мога да разбера?!
Колега, не се излагай, купи си нужната ти гума и налято я мятай на колата. Караме дърти кошове по подобие на път, 3-4 месеца по-нова гума на фона на тези условия не може да допринесе с нищо към по-добро поведение.
Благодаря за мненията.
Колега calm, занапред, ако нямаш какво да казваш по темата, запази остроумните си мнения за себе си. Благодаря!
Реших си проблема като си поръчах нова гума.
Колега calm, занапред, ако нямаш какво да казваш по темата, запази остроумните си мнения за себе си. Благодаря!
Реших си проблема като си поръчах нова гума.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
дали сега или след 4 месеца дот-а на гумата най вероятно ще е един и същ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”