Турбо на ПОЛО???
- LORD_OF_PAIN
- Автомобил:
- Двигател:
Турбо на ПОЛО???
Здравейте! Разглеждах форума и търсих такава тема ама не успях да намеря. Върпроса ми е някой слагал ли е турбо на ПОЛО, бензин, 1,4 моноинжекция и ако е, да ми даде информация, как какво ми трябва и др. работи. 

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Асенка, я ми кажи колко ще излезе една такава конверсиика при теб, щото ми е интересно де... Не се сърди ама си е толко пари, че главата боли денонощно после, само ребилда на дизела е колкото 2 чисто нови колици да не говорим, че хората дето наистина имат акъла и ръцете да го напрвят не са чак толко много. Говорим разбира се за нови чаркове а не за "Старт от скрапа"...
Ице я кажи колко ти излезе до тук твойта кола (приблизително) щото всички си мислят, че те нещата стават от вчера за днеска и за без пари, аман...
Дерзайте
Ице я кажи колко ти излезе до тук твойта кола (приблизително) щото всички си мислят, че те нещата стават от вчера за днеска и за без пари, аман...
Дерзайте
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Ехх аз не разбирам защо пък им се дразните, хората си питат, да не мислите, че ще спрат да питат.
"Тунингисти" бол, прочетете, усмихнете се леко (може и ехидно), както ви е кеф и ги оставете. Много добре разбирате дали човека разбира по начина по който пита. Пък той ако иска и има възможност да се занимава все ще си намери начин да се свърже с нужните хора.
Идеята ми е че това не е начин да си разваляте настроението, има други къде по-важни неща да се притесняваме за тях.
Да сме живи и здрави е важно.
cheers
"Тунингисти" бол, прочетете, усмихнете се леко (може и ехидно), както ви е кеф и ги оставете. Много добре разбирате дали човека разбира по начина по който пита. Пък той ако иска и има възможност да се занимава все ще си намери начин да се свърже с нужните хора.
Идеята ми е че това не е начин да си разваляте настроението, има други къде по-важни неща да се притесняваме за тях.
Да сме живи и здрави е важно.
cheers
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: