GT_power написа:... Здрав ли е автоматика? ....
Нито един автоматик на Фоксваген груп не е здрав даже и прехваления DSG.
GT_power написа:... Здрав ли е автоматика? ....
mccoy написа:GT_power написа:... Здрав ли е автоматика? ....
Нито един автоматик на Фоксваген груп не е здрав даже и прехваления DSG.
. Най-назад бих се върнал с Голф III и то ако е някой изключително запазен екземпляр, пък дори и да е по-скъпичък. Просто ме блазни евтината поддръжка и това, че ламарини се намират навсякъде (то да не се случва но при начинаещ шофьор е твърде вероятно). А и да не и дойде отръки шофирането на жена ми, хем аз ще покарам автомат да видя какво е, хем по лесно ще го прежаля без да му мисля. То реално Polo 2001-02, не са кой знае с какъв революционен дизайн спрямо Голфа, пък им искат двойна цена. Ето тази обява загледах но пък няма климатик, иначе добре ми изглежда http://www.mobile.bg/11415870934562443. Само се чудя каква ще е тази газова, плащана 1300 юрота... 
golf_td написа:a защо не голф 2 автомат , и без това излязаха по-успешни от 3-ките и по-малко гният, специално за автомат нямам наблюдения , но като визия и устойчивост,ламарини, окачване - определено бият по всички показатели.

... и пасажерската седалка е ракла - много ме кефи това , само тъпо е безключовото палене и отключване ама..... микрата е супер, ако намери читава да взема
...има опция на борд компа да въведеш 3 рожденни дни и една сватба
и като доиде датата за РД на таблото святка розичка....супер е за жена, аз братовчеда го бъзикам ако му доиде месечния коя лампа ще светне 
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: dido0051 и 70 госта