Ама нещо не им работи сайта на технополис...
Имам един за продажба:fox_vt написа:Я да повдигна малко темата-търся влагоуловител възможно най тих,не ми трябва показание за текуща влажност и т н макар че е +.Сегашния който имам и за който съм писал работи перфектно-но шума е.Замислил съм да го продам в олх и да добавя лев за някакъв по кадърен в шумово отношение.То не бяха изолирбани и подложки,и на фибран го слагам да стъпи и не та не като влезе в резонанс сякаш къртач работи аман вече.Та затова си търся тих ама наистина тих и възможно по компактен такъв уред,ако някой има нещо такова от което е доволен да се обади.
polovera_9n3 написа:...откакто санирах отвън и смених дограмите- водопад от прозореца...
milmar написа:Ако има малки деца и се сушат дрехи в стаята, санирането не ва'жи. Има време, всеки ще мине и този етап
.
Да, този е, но не мога да ти кажа колко точно е шумен, понеже нямам база за сравнениеfox_vt написа:vasstop този ли е твоя Влагоуловител
цената е най малкия проблем но ми се струва че е прекалено голям за мен.Помещението е десетина квадрата,като габарити не пише колко е голям и коко Дб му дават.
Bai Sando такъв подобен гледах вчера в каталога на техното като шума май беше 42 Дб,за справка сегашния ми е 53 Дб и самия той не е шумен но резонанса на пластмасите е адски.
Учудващо но в емаг не предлагат такива уреди
Mario951 написа:Аз като пусна духалката за 20 лв знаете ли колко хубаво суши въздуха, че и топли като бонус
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта