Колата е без климатик.
georgebonev написа:Проблема ти е или прехвърлени зъбчета между зъбните колела (те са 2 - едно вертикално и едно хоризонтално) или счупена основа (цилиндърче) под хоризонталното зъбно колело.
И в двата случая ще ти трябва "ново", здраво или зъбно колело/колела или цялата основа на врътките за парното. Не мисля, че ще може да се залепи трайно счупеното цилиндърче под хор.зъбно колело.
Аз имам същия проблем и за сега съм го застопорил в крайно положение да духа само към стъклото. Мислех си с винт/болт прекаран през цилиндърчето и голяма шайба и гайка отдолу да успея, но не можах.
Разглобява се целия панел, като внимаваш около средната врътка - има една пластинка отзад, която притиска средното зъбно колело. Също внимавай кое жило, къде е свързано - запомни или си опиши/нарисувай кое къде е свързано. Най-трудно излизат двете жила от ляво - тези за степените 0-4.
(За съжаление нямам снимки от разглобяването.)
gadniqt написа:Колеги,тоя механизъм за врътките, с кои модели е съвместим....така де само от Г3 ли да търся или може и от венто,сеат и т.н(от Голф 2 дали има съвместимост?).......има ли значение дали е от кола с климатик или без.......че май трябва да пообиколя моргите,та поне да знам от какво да гледам :)
П.П. Някой от Пловдив ако има такъв механизъм,направо на лична да ми даде цена :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 100 госта