Предложение за разгласяване на vwclub.bg
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1
и за русе е добре да направим такива ако някои измисли и реализира такива да праща с наложен на мене в русе
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Re: Предложение за разгласяване на vwclub.bg
oSViRePql написа: Т.е. като някой види VW който да му хване окото и да му сложи едно картонче на чистачката.
Идеята е хубава, но предложеното изпълнение е дискриминационно. Защо ще се слагат покани само на коли които хващат окото. Защо колега със сток Голф 1 или 2 също да не е тук, въпреки че няма достатъчно кинти да освежи или напудри колата си. Всеки от ВАГ групата трябва да се чувства поканен, а не да се делят по някакъв признак!
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Идеята е добра може да предвидите и някоя бройка и за Търговище.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Muncho написа:Бтв.. може ли да се направят лепенки за пластмасовите основи на регистрационните табели?
Аз съм си направил такива.
Ето снимки:
http://winner25.hit.bg/100_0603-1.JPG
http://winner25.hit.bg/100_0604-1.JPG
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Muncho написа:Бтв.. може ли да се направят лепенки за пластмасовите основи на регистрационните табели?
Аз съм си направил такива.
Ето снимки:
http://winner25.hit.bg/100_0603-1.JPG
http://winner25.hit.bg/100_0604-1.JPG
По какъв начин мога да получа такива стикери за 2 коли ? Или повече може...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:oSViRePql написа: Т.е. като някой види VW който да му хване окото и да му сложи едно картонче на чистачката.
Идеята е хубава, но предложеното изпълнение е дискриминационно. Защо ще се слагат покани само на коли които хващат окото. Защо колега със сток Голф 1 или 2 също да не е тук, въпреки че няма достатъчно кинти да освежи или напудри колата си. Всеки от ВАГ групата трябва да се чувства поканен, а не да се делят по някакъв признак!
Ами може би по този начин ще се постигне по-голяма успеваемост.По-лачените обикновено си имат и собственици-меркалии(сектанти), които по-лесно биха били привлечени във форума от някой чичо с пасат или леля с поло

ruskia написа:Ще се разходя пред СинСити към 1-2 и ще напляскам на сички "Туарези" и "Файтони" на чистачките... После ше ме пишат по "нощен труд"
Ако го направиш, много ще те уважаваме после

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Ще ходя да проверя колко ще излезнат и ще Ви кажа. Аз ще взема със сигурност някой ако изяви желание ще поръчам и за него
Предложете какво да пише на визитките Аз мисля "Станете част от интернет форума VW на адрес www.vwclub.bg/forum! Благодарим Ви!" Нещо от този сорт

Предложете какво да пише на визитките Аз мисля "Станете част от интернет форума VW на адрес www.vwclub.bg/forum! Благодарим Ви!" Нещо от този сорт

- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
oSViRePql написа:Днес видях много хубави Голф 2-ки(и не само) и ми мина една мисъл през главата... Да се направят някакви картончека който да се слагат на чистачките. Т.е. като някой види VW който да му хване окото и да му сложи едно картонче на чистачката. На тях примерно да пише "Заповядайте в клуба на VW. www.vwclub.bg/forum" нещо от този сорт(ще се реши) и по този начин ще се разгласи и ще има много колеги които ще посещават форума![]()
Колкото до картончетата... имам приятел в печатница и ще го питам нещо с размера на визитна картичка колко ще ни излезне.... да направиме 1000-2000 броя и такаТова е от мене
Сега Вие казвайте съгласни ли сте или не
Само един въпрос имам колега и той е следния - защо само такива дето хващат окото ? Има много хора дето имат нужда от данни и не са чували за форума пък дори колиците им да не са 1ва красота ...ето един пример : бях в Русе миналата събота и неделя на учение и изпит имаше 3ма човека дето ме бяха видяли с голфеца че отивам на общата сбирка в София ... та ме питаха некви работи и аз им казах че е по- добре да се регват и да си питат за да не ги лъжа в това което казвам