Предложение за разгласяване на vwclub.bg

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

1

Мнениеот ANDREYO » Чет 18 яну 2007 20:20

и за русе е добре да направим такива ако някои измисли и реализира такива да праща с наложен на мене в русе

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Re: Предложение за разгласяване на vwclub.bg

Мнениеот versace » Чет 18 яну 2007 20:31

oSViRePql написа: Т.е. като някой види VW който да му хване окото и да му сложи едно картонче на чистачката.

Идеята е хубава, но предложеното изпълнение е дискриминационно. Защо ще се слагат покани само на коли които хващат окото. Защо колега със сток Голф 1 или 2 също да не е тук, въпреки че няма достатъчно кинти да освежи или напудри колата си. Всеки от ВАГ групата трябва да се чувства поканен, а не да се делят по някакъв признак!

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 18 яну 2007 20:34

Идеята е добра може да предвидите и някоя бройка и за Търговище.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Чет 18 яну 2007 21:12

Muncho написа:Бтв.. може ли да се направят лепенки за пластмасовите основи на регистрационните табели?

Аз съм си направил такива.
Ето снимки:
http://winner25.hit.bg/100_0603-1.JPG
http://winner25.hit.bg/100_0604-1.JPG

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 18 яну 2007 21:41

ПРОТИВ :!: И без това достатъчно се комерсиализира и взеха сульо и пульо да се изказват неподготвени. :evil:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 18 яну 2007 21:49

Huizel написа:ПРОТИВ :!: И без това достатъчно се комерсиализира и взеха сульо и пульо да се изказват неподготвени. :evil:

Бъди по конкректен.Кажи кой е сульо и кой е пульо някой колега може да се засегне.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Чет 18 яну 2007 21:52

sashobas написа:
Huizel написа:ПРОТИВ :!: И без това достатъчно се комерсиализира и взеха сульо и пульо да се изказват неподготвени. :evil:

Бъди по конкректен.Кажи кой е сульо и кой е пульо някой колега може да се засегне.

Не искам,точно за да не се обиди някой,някои ще ме разберат някои не :!:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Чет 18 яну 2007 21:59

Не искам,точно за да не се обиди някой,някои ще ме разберат някои не :!:[/quote]

Абе ти се конкретизирай пък каквото стане

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Чет 18 яну 2007 22:15

Winner25 написа:
Muncho написа:Бтв.. може ли да се направят лепенки за пластмасовите основи на регистрационните табели?

Аз съм си направил такива.
Ето снимки:
http://winner25.hit.bg/100_0603-1.JPG
http://winner25.hit.bg/100_0604-1.JPG

По какъв начин мога да получа такива стикери за 2 коли ? Или повече може...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 18 яну 2007 22:35

versace написа:
oSViRePql написа: Т.е. като някой види VW който да му хване окото и да му сложи едно картонче на чистачката.

Идеята е хубава, но предложеното изпълнение е дискриминационно. Защо ще се слагат покани само на коли които хващат окото. Защо колега със сток Голф 1 или 2 също да не е тук, въпреки че няма достатъчно кинти да освежи или напудри колата си. Всеки от ВАГ групата трябва да се чувства поканен, а не да се делят по някакъв признак!

Ами може би по този начин ще се постигне по-голяма успеваемост.По-лачените обикновено си имат и собственици-меркалии(сектанти), които по-лесно биха били привлечени във форума от някой чичо с пасат или леля с поло :D А и възрастовата граница е от значние разбира се, погледнете анкетата "Възрастова граница на потребителите от форума" и какви са резултатите :D
ruskia написа:Ще се разходя пред СинСити към 1-2 и ще напляскам на сички "Туарези" и "Файтони" на чистачките... После ше ме пишат по "нощен труд" :)

Ако го направиш, много ще те уважаваме после :D

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 19 яну 2007 0:12

oSViRePql написа:По какъв начин мога да получа такива стикери за 2 коли ? Или повече може...

Ами на мене ми ги изрязаха от бяло фолио. Занесох само логото а останалото е обикновен текст.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пет 19 яну 2007 0:20

аз мисля малко хубави женички да вкараме у форумо да се снимотят голинки докът замиват голфарите или половерчетата....ама нещо не намирам за сега фенки затова ако направите някакви материали искам и аз да раздавам на приятели...

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пет 19 яну 2007 0:24

Ще ходя да проверя колко ще излезнат и ще Ви кажа. Аз ще взема със сигурност някой ако изяви желание ще поръчам и за него ;)

Предложете какво да пише на визитките
Аз мисля "Станете част от интернет форума VW на адрес www.vwclub.bg/forum! Благодарим Ви!" Нещо от този сорт :?

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Пет 19 яну 2007 0:55

oSViRePql написа:Днес видях много хубави Голф 2-ки(и не само) и ми мина една мисъл през главата... Да се направят някакви картончека който да се слагат на чистачките. Т.е. като някой види VW който да му хване окото и да му сложи едно картонче на чистачката. На тях примерно да пише "Заповядайте в клуба на VW. www.vwclub.bg/forum" нещо от този сорт(ще се реши) и по този начин ще се разгласи и ще има много колеги които ще посещават форума ;)

Колкото до картончетата... имам приятел в печатница и ще го питам нещо с размера на визитна картичка колко ще ни излезне.... да направиме 1000-2000 броя и така :) Това е от мене ;) Сега Вие казвайте съгласни ли сте или не :lol:

Само един въпрос имам колега и той е следния - защо само такива дето хващат окото ? Има много хора дето имат нужда от данни и не са чували за форума пък дори колиците им да не са 1ва красота ...ето един пример : бях в Русе миналата събота и неделя на учение и изпит имаше 3ма човека дето ме бяха видяли с голфеца че отивам на общата сбирка в София ... та ме питаха некви работи и аз им казах че е по- добре да се регват и да си питат за да не ги лъжа в това което казвам :).

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пет 19 яну 2007 1:25

Pavcho2 Честно казано не исках да прозвучи така :roll: Имах друго впредвид но няма значение :) Ще го махна ;) Нека да сложим визитка на всеки VW ;) За текста така ли да остане :?

Върни се в “Организационен”