Здравейте,
Дойде време да сменя ролките и ремъците на сеат-а след покупката. Дали ако ги закупя от ebay чрез посредник ще излезе по-изгодно отколкото от България, и ако да - кой точно комплект бихте препоръчали, защото на мен нищо не ми говорят. Ето линк към резултатите, които ми излизат - http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2054436.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xseat+leon+ahf+timing+belt+kit&_nkw=seat+leon+ahf+timing+belt+kit&_sacat=0 .
Поздрави
Seat Leon AHF покупка на комплект ролки-ремъци от ebay
Re: Seat Leon AHF покупка на комплект ролки-ремъци от ebay
По-евтино ще излезе със сигурност и по-качествено.За марка не мога да ти кажа.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Нито ще е по-евтино, нито по-качествено. Дори може да излезе доста солено ако се объркат частите и се наложи да се връщат на майната си с цена на транспорт 100 лв...
Попитай ето тук и ще получиш много добра цена. А качеството зависи от марката. Освен ангренажен комплект трябва да смениш и пистов ремък с обтегач и водна помпа. Масло, филтри, може и антифриз ако не е сменян и спирачната течност се сменя веднъж на 2 години.
Като марки препоръчвам ремък Contitech, ролки INA, водна помпа VALEO, антифриз Hepu, спирачна течност АТЕ.
Попитай ето тук и ще получиш много добра цена. А качеството зависи от марката. Освен ангренажен комплект трябва да смениш и пистов ремък с обтегач и водна помпа. Масло, филтри, може и антифриз ако не е сменян и спирачната течност се сменя веднъж на 2 години.
Като марки препоръчвам ремък Contitech, ролки INA, водна помпа VALEO, антифриз Hepu, спирачна течност АТЕ.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно затова реших да попитам тука, за да не поръчвам нещо без да съм сигурен. Попитах за цени в сайта, да видим какво ще кажат. Иначи от ауто+ ми казаха цена за комплекта, около 400 беше и затова погледнах в ebay.
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Нека водната помпа да е HEPU 

Върни се в “Дизелови агрегати”