qm_parket написа:Ако Корсата е с Изусу мотор, взимай нея. Бих ти препоръчал да огледаш и някой дизел.
dimovip написа:Яж си паркета и не сравнявай корса с голф.
Е, не уби всичко детско в мен
qm_parket написа:Ако Корсата е с Изусу мотор, взимай нея. Бих ти препоръчал да огледаш и някой дизел.
dimovip написа:Яж си паркета и не сравнявай корса с голф.
jabre написа:... лак за нокти. Купи си китайски от 1-2 лева и търси цвят
джинджи ринджи за цигански минджи.... :D
anonym0us написа:svetoslavcho93 написа:фарове на валео плюс малко тунинг по тях включващ отваряне на фара слагане на бик ксенонова лупа и ангелски очи
ко каза ко
despinabs написа:А за инженер на такава платформа какво образование трябва?
Andonov написа:След тестове споделям как се държат HOD Н7 55W на голф 5.
ПОДАРЯВАМ 4бр крушки HOD H7 55W.
galin4oo написа:То и хора които пърдят на масата не могат, ама...!ej0 написа:Хора които правят спагети не могат да правят коли нищо лично колега![]()
от форума на ВАЗ написа:Руснаците са по по най с машините.Всеки може да свали самолет с ракета земя-въздух, но само руснак може да свали самолет със снегорин.
jocha написа:3 дни няма да пия кафе и ще си направя едно околосветско за 40-50лв пък нека е малолитражка на газ
leonardo_vd написа:Така че основай се какво искаш от колата или си чешиш пръстите.
plameney написа:... и вибраций...
siso_k написа:В LIDL-Студентски град има останали още няколко комплекта от стелките, които ги бяха пуснали преди около седмица. Аз си взех днес, но още не съм ги сложил. Също има и останали комплекти от плашките с мечици.
kaiser666 написа:siso_k написа:В LIDL-Студентски град има останали още няколко комплекта от стелките, които ги бяха пуснали преди около седмица. Аз си взех днес, но още не съм ги сложил. Също има и останали комплекти от плашките с мечици.
Ко каза, ко?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта