може да е най-добрия за модела Lc6p ама колега вземи го пребоядисай целия,че е много надраскан,виждал съм го на живо няколко пъти и само по номера го познах, нe знам как ги украсяваш тия снимки да изглежда лачен. от Оризаре си. без лоши чувства
p.s. не бързай да я сваляш,щото май скоро пак ще ви разкопаят всички улици,за да пускат нов тръбопровод
snuupy93 написа:195/50/15 ми се виждат, няма да има грижи с окачване :)
Според мен ще му закачат от личен опит при мен 15-ка 7инча на ет 15 с гуми на 195 45 ми закачаше с подвити ръбове на калниците при полужение, че съм и с койлове и минах на 175 50 така че успех
Говоря за стокови джанти някакви, аз съм с 15-ки, но с ET 45 :) Затова не си купувам китайци с ЕТ15-20, щото почва едно подгъване, рязане на калници, извращения разни.
Водещо ту е ЕТ-то, ако със 7 ците си на ет 36 няма да закачаш, но пък на 7 j джанта 195 са му широки, не седят готино, трябва нещо по тесничко 175 на 50 ще е идеално :) или 165 на 45
Полото обича големи джанти особено 17-ки с гуми 195 40 17 и 185 35 карам мойто поло 6н2 гти няма проблеми, обаче койловете са най-важни те дават свобода да си нисък със 17-ки !!!
По-ниско трябва да е! Имаше едно на миналогодишния VW Club Fest, колеги от Сърбия бяха с едно 1.4 16V 17-ки с койлове, бяха го смъкнали доволно и седеше уникално!