П.С. Нищо че не съм ГТ, пак съм екзотичен с тва ААV

Само бих искал да те поправя колега, че Г40 е 85kW = 115.6 коняminimiro написа:или са ти хакнали чужд надпис отзад или ти се бъркаш нещо в модела и конете
1.3mi е моно и наистина е 55коня
1.3 ГТ е пълен инжектор и е 75 коня
Г40 е същия 1.3 мотор ма към пълния инжектор имаш турбо и достига заветните 112 коня
И ти се бъркаш колега, мойто е 91 и е 85kWlrlmodo написа:Здравейте отново.
Polo GT е 75кс - нито повече, нито по-малко.
Polo G40 e 115/113кс, в зависимост дали е без/с каталозатор
До 1990 е 115кс, а след 1990 е 113кс
Иначе Polo GT си е направо осичка.
Според мен е добро попадение
Весели празници на всички колеги
Ааааа моля моля "малък самолет" е прякора на G40 - ако не вярваш може да се видим на пистатаniko написа:Имам поло GT-92г. 75кс. Много съм доволен подръжката е като на другите. Но върви доста повече набиракато малко самолетче.Градско гори от-8 до 10л зависи от ръчките и сезона,извън градско 6л-8л. Дано сам ти бил полезен.
Като разбереш цената пусни една темичка да ни информирашPOLO PAVLETI написа:Аз сега ще поръчвам от един дилър в Италия мотор Г40.Каза че ще провери и ще ми каже дали има и кви пари ще стъпи с доставката. Надявам се да има и мисля че няма да е толкова скъп,само не знам как ще проверя в какво техническо състояние е .
Mи кво да гледам - те в тоя руски сайт явно не са и те много на ясно, защото Поло Г40 октомври 91г. е 85 киловата. Провери в някой по-достоверен източник.lrlmodo написа:И ти се бъркаш колега, мойто е 91 и е 85kW
Щом така мислиш![]()
![]()
![]()
Но поне погледниhttp://www.inoshop.ru/catalogue/587/440/
Така е това е най-важното, но все пак погледни тук например:lrlmodo написа:Имам достатъчно източници, в които пише същото.Даже спорен е въпросът дали е 113кс или 112![]()
![]()
Но не мисля че това е толкова важно.
Важното е да върви и да няма ядове
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта