Passat B5, 1.9 TDI, 110 hp, обогатител за дизелов двигател
Passat B5, 1.9 TDI, 110 hp, обогатител за дизелов двигател
Здравейте колеги. Искам да купя подарък на баща ми за коледа и се спрях на обогатител за двигателя. Нямам представа обаче какво да купя и реших да се допитам до вас. Колата е Passat B5, 1.9 TDI, 110 hp, 1999 година. Искам да е нещо, което да почисти двигателя и да му даде мощност. Благодаря предварително. 

- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: Обогатител за дизелов двигател
Мисля че един резервоар с нафта ще има по добър ефект....нафта ама от Убавата. 

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Re: Passat B5, 1.9 TDI, 110 hp, обогатител за дизелов двигат
я кажи коя е убавата, че не се сещам....
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Всичката която не се прави у Бугарско 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Добре де , вече няколко пъти се повтарям , ама да ми кажете с каква нафта в Бг усещате драстична промяна с АФН-а си ? Щото аз не усещам особена разлика с Бг горивата , това и на двете ми коли . Единствено когато съм в немско усещам разлика .....и то не е чак фрапантна , просто колата е по-пъргава и икономична ( ама това за икономията си е малко субективно де , хубави шосета , уреден трафик , липса на "тапи" и др. ).
Не знам що се заблуждавате , но съм зареждал от доста места в Бг ( говоря за бензиностанции ) все тая бате . Да ви кажа , каране му е майката , тея коли искат път и стабилна газ . Кара ли се на къси разстояния , полузагрели , гасене, палене през минути - са много кофти за ТДИ , хеле с пром.геометрия . За такива условия - бензинка и атмосферка да е .
Сори за офф-а
Не знам що се заблуждавате , но съм зареждал от доста места в Бг ( говоря за бензиностанции ) все тая бате . Да ви кажа , каране му е майката , тея коли искат път и стабилна газ . Кара ли се на къси разстояния , полузагрели , гасене, палене през минути - са много кофти за ТДИ , хеле с пром.геометрия . За такива условия - бензинка и атмосферка да е .
Сори за офф-а

-
- Автомобил: TOYOTA AVENSIS
- Двигател: 2WW 2017
Офф, ама си много прав.
С четири думи, няма смисъл от добавки..? :) Ще му взема гащи с пингвините от мадагаскар, а за колата да си мисли той.
Върни се в “Дизелови агрегати”