Здравейте искам да ви питам тръгнал ли ми е телефона,защото в сегашния ми бюджет няма отделени средтва за нов. Значи много съм доволен от К700 имам го вече 1.5 год, ОБАЧЕ от 1месец батерията като е заредена на 1/5 който ми звънне телефона гасне -преди се изпразваше до край и 3 пъти дрънкаше -предупреждение за батерията, а сега не веднага отидох до световния търговски център и след като обиколих всички магазини си купих по мощна 1000милиамперчаса вместо стандартната 700, проблема си остана - кажете според вас кво е
лелелеле Санто ти ме уплаши яко - единственото което му направих аз - ресетнах му дефаулт настройките и ми изтри всичко и най ме е яд за колекцията ми от ХХХ
е на мен ми меша! номера примерно звъня на теб и после в коллистата ми излиза Гошко ама с твоя номер, демек ако го пренабера 6те ти звънна на теб!! споделяме с проблемите в твойта тема
сега четох и-нета за него и пише че ако имаш специална поставка за него има ъпгрейд на софтуера и се решавали всички проблеми, ква е тази стойка идея си нямам, дали с кабел няма да стане????