Здравейте колеги,вчера като пътувах нещо започна да стърже под капака,не след дълго волана стана много твърд спрях колата отворих капака и видях че хидравличната рейка изпуска масло,отворих казанчето на хидравликата и там не беше останоло никакво масло,налагаше се да продължа пътуването на около 35 км. тъй като бях с малко дете. Та въпроса ми е освен че рейката е прецакана дали и помпата е дала фира. Благодаря Ви предварително:
Сипи масло в казанчето,завърти няколко пъти наляво и надясно да обезвъздуши,ако шума изчезне оправяш само рейката. Ако продължава да ръмжи като МиГ 29 пред излитане,и помпата е за боклука.
Здравейте,значи рейката е рециклирана,хидравликата за сега е супер,но при слагане на рейката са скъсали лентовия кабел на волана,моля някой ако знае от къде да си намеря друг втора ръка ще съм ви много благодарен . ПП:Искам да попитам еднакви ли са лентовите кабели за всички четворки.
За кой лентов кабел говориш и какво изобщо са търсили, че да го скъсат? Лентов кабел има и за връзката м/у airbag-а и волана? Ако говориш за бега, всички лентови са еднакви, ако говорип за някакъв др лент. кабел, няма да е лошо да кажеш точно кой, защото аз лично не разбрах?
Много лесно се къса лентовия кабел, когато не се заключи волана при разкачена рейка. Някой си е играл с волана и е подминал крайното му положение - скъсан лентов кабел.
ако става въпрос за колата от подписа - предполагам, че има ЕСП - трябва ти лентов кабел с датчик за позицията на волана, различни са от тези без.
Искам да попитам, при слагане на нов лентов кабел как да разбера че е на средата за да не го скъсам при навиване на волана в крайно дясно или крайно ляво.
Да колега,но се оказа че не мога да завъртя толкова лентовия кабел,не знам но се върти около сантиметър наляво и толкова надясно и опира вътре в нещо,страх ме е да го понапъна за да не го скъсам.