dctr88 написа:През стопа, в надкалниковата кухина.... да, може да мине. Благодаря, колега.
И това ще се пробва, но утре, стига за днес, замръзнаха ми мартинките...
dontaskdontsay написа:dctr88 написа:През стопа, в надкалниковата кухина.... да, може да мине. Благодаря, колега.
И това ще се пробва, но утре, стига за днес, замръзнаха ми мартинките...
И още 4-5 човека споменаха стопа и ти чак днес го провери![]()
Колко ли нерви, ядове и изгрибания на вода щеше да си спестиш![]()
Все пак добре че откри проблема![]()
П.П: И на мен ми тече от стопа и все се каня да го оправя но да чукам на дърво още не е стигнало до задните седалки
lubopa4kata написа:achodemo написа:Е как каква. Ролята и е аспирация. Нали влизащия въздух в купето от парното трябва да излезе от някъде . Тя така е направена че да отваря при вътрешно налягане в купето и съответно да не пуска обратно. Но с липсващото уплътнение на стопа проблема ти е разкрит.
хрилете на колата им викат,вентилационни отвори са колега!
vucata написа:Не само конкректно теб...и мен си псувам...карах така 2 месеца, докато не се хванах...свалих стопа, изчистих всичко перфектно, силикон и обратно, стягане на гайките и всичко приключва...точно 10 мин с цигарата....а като знам колко отвратително беше, смърдеше, влажно винаги отзад, стъклата се потят....абе не си е комфортно
dctr88 написа:
Не ме карай да псувам колега, толкова ядове... дай Боже утре сутринта като сляза до колата всичко да е наред, че вече![]()
![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: vasko__2 и 66 госта