"Черен петък" в emag.bg
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Re: "Черен петък" в emag.bg
И мойте неща най-накрая в понеделник се събраха, аз съм предоволен от нещата
Пак бих пазарувал. А на всички вас които плюете, злобата скоро ще ви изяде. Гледайте по-позитивно на животеца ще ви е от полза 

-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Взех крушки Филипс +130% за 36лв. Мнооооого доволен 

-
- Автомобил: Opel Corsa
- Двигател: C14NZ
- Контакти:
botceto написа:Взех крушки Филипс +130% за 36лв. Мнооооого доволен
В петък ли ги взе? Аз ги взех за 27,99, иначе редовата им цена бе колкото ти си ги взел, доста са добри, по-добре светят от Найтбрейкъра на Осрам.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да има ваучер , който не му трябва ?
Купих прахосмукачка за кола -Блек енд Декер- работи- намалена с 10 лева през черният петък.
Сега купих и Кафемашина намалена на половина. Тя има дефект- крана за парата не уплътнява добре и сълзи.
Сега купих и Кафемашина намалена на половина. Тя има дефект- крана за парата не уплътнява добре и сълзи.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Тази година за пръв път реших да си взема нещо от черния петък на ЕМАГ. Отчетох се с една сапунерка Canon и едни крушки Philips Extreme Vision +130%. Едната поръчка пристигна за 3 дни, другата за 8 (след изпратен"подсещащ" e-mail). Цените като ги сравних с другите сайтове на тези мои покупки - от сапунерката съм спестил около 50 лв., а от крушките около 15-16. За мен е добре.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
И аз бях си сложил фотоапарата на канон в кошницата, ама ми го взеха от там
и затова си взех никона и едни крушки осрам наитбрейкър
Общо взето 50 лв. Съм спестил 

- lub0o
- Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
- Двигател:
Какви глупаци сте,парите спестявате от там 

Последна промяна от hooligans на Съб 19 дек 2015 20:59, променено общо 1 път.
Причина: Мери си приказките!
Причина: Мери си приказките!
Стоките с голямо намаление от Емаг са взети от производителят с дефект като преоценени, поради което тук ги намалят толкова много. Машините са с дефекти. Лично се убедих.
Моята кафе-машина имаше дефект- капеше от извода за пара. А я купих от един тарикат в ОЛХ. Сега разбрах защо се е продавала. Машините в Емаг които стояха под основният продукт в Петък- 4 броя -пеоценени-купени от някого и върнати -бяха още по евтини. Предполагам със същият или подобен дефект.
След директен въпрос от мен към телефонистът в кол-центъра им защо имат толкова много преоценени машини от един модел -директно ги махнаха от сайта !
Сервиза им е в Румъния и обикновено при подобен дефект -разиграват хората с месеци.
За мене това е поредният Търгаш на Българският пазар !
Аз моята машина я оправих сам- Вентила отгоре е месингов -фрезовах му леглото с дремела-понеже се разглобява сравнително лесно при наличие на инструмент и познания. И след като напаснах леглото към иглата -клапана заспа. Добре че е от Месинг и се обработва лесно. Поради което го няма като резервна част по магазините .
Ние сме народ от тарикати- оня ми я продаде с дефекта по скъпо и нас ни цакат мошеници търговци.
Абе алъш-веришаджииски народ сме ! По лесно е да излъжеш някого отколкото да направиш нещо и да го оправиш.
Моята кафе-машина имаше дефект- капеше от извода за пара. А я купих от един тарикат в ОЛХ. Сега разбрах защо се е продавала. Машините в Емаг които стояха под основният продукт в Петък- 4 броя -пеоценени-купени от някого и върнати -бяха още по евтини. Предполагам със същият или подобен дефект.
След директен въпрос от мен към телефонистът в кол-центъра им защо имат толкова много преоценени машини от един модел -директно ги махнаха от сайта !

Сервиза им е в Румъния и обикновено при подобен дефект -разиграват хората с месеци.
За мене това е поредният Търгаш на Българският пазар !
Аз моята машина я оправих сам- Вентила отгоре е месингов -фрезовах му леглото с дремела-понеже се разглобява сравнително лесно при наличие на инструмент и познания. И след като напаснах леглото към иглата -клапана заспа. Добре че е от Месинг и се обработва лесно. Поради което го няма като резервна част по магазините .
Ние сме народ от тарикати- оня ми я продаде с дефекта по скъпо и нас ни цакат мошеници търговци.
Абе алъш-веришаджииски народ сме ! По лесно е да излъжеш някого отколкото да направиш нещо и да го оправиш.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Това поне за мен са пълни глупости дет ги пишеш !!!!
поръчах к-т инструменти на Бош с намаление 50лв.-реални,проверих на всякъде и наистина цената беше около 90лв.,аз ги взех за 35лв. без забележки,доставиха ми ги в сряда-демек след 2 работни дни на третия
второ поръчах и чистачки на Валео,няма такава цена,само такива ползвам от има няма 10г. и цените ги знам,взех ги на 1/3 от реалните цени,да не кажа че единия к-т го взех за 7лв. при цена на такъв около 25лв.,доставиха ми ги в съботата веднага след черния петък,бях в ШОК,баси експресната доставка :)
поръчах к-т инструменти на Бош с намаление 50лв.-реални,проверих на всякъде и наистина цената беше около 90лв.,аз ги взех за 35лв. без забележки,доставиха ми ги в сряда-демек след 2 работни дни на третия
второ поръчах и чистачки на Валео,няма такава цена,само такива ползвам от има няма 10г. и цените ги знам,взех ги на 1/3 от реалните цени,да не кажа че единия к-т го взех за 7лв. при цена на такъв около 25лв.,доставиха ми ги в съботата веднага след черния петък,бях в ШОК,баси експресната доставка :)
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Колега взе работи за над 1000лв. Пералня, която беше перфектно опакована в найлони и тн. Разопаковал я е максимално много до колкото му позволява на улицата. Разписал се е и я е качил горе. Горе се оказва огъната МНОГО сериозно задна страна и преебан барабан на "чисто новата" пералня. Нито кашона нито нищо е било ударено отвън. Абсолютно нищо. Така е била сложена и опакована нарочно. Опита да им я върне казаха му да я оправи и тогава може. 350лв ремонт на пералня, която струва 600 безпроблемна. Сега му излезна златна. Върна и хладилника, който беше също ударен, но него успя да го провери. Пълен т*шак са за някои неща. Колеги с ударени и строшени телевизори, но са напатили от преди и вече всичко проверяват. 90% от нещата са им страшни боклуци от черния петък. Помолих жената да не пазарува от там, защото не си заслужават някои неща. Друг колега си поръча рутър, който все още отказват да му дадът. Аз гледах за киндъл 5 дена преди това беше на 300лв, а по време на черният петък беше намален от 360 на 299 :) Благодаря. Аз от там не бих си купил нищо, освен ако няма шанс да не се повреди дори ако се пусне от 5-тия етаж два пъти.
MITKO_DVD написа:Това поне за мен са пълни глупости дет ги пишеш !!!!
Глупакът чете нещата като глупости естествено ! Няма начин.
Ти човече си взел много сериозни неща и при тях просто дефектите можеда са хиляди

В "Направи си сам" форум колегата се оплака от криви битове на Бош от Емаг !!!
Не ме наричай глупак !

Vizor написа:Колега взе работи за над 1000лв. Пералня, която беше перфектно опакована в найлони и тн. Разопаковал я е максимално много до колкото му позволява на улицата. Разписал се е и я е качил горе. Горе се оказва огъната МНОГО сериозно задна страна и преебан барабан на "чисто новата" пералня. Нито кашона нито нищо е било ударено отвън. Абсолютно нищо. Така е била сложена и опакована нарочно. Опита да им я върне казаха му да я оправи и тогава може. 350лв ремонт на пералня, която струва 600 безпроблемна. Сега му излезна златна. Върна и хладилника, който беше също ударен, но него успя да го провери. Пълен т*шак са за някои неща. Колеги с ударени и строшени телевизори, но са напатили от преди и вече всичко проверяват. 90% от нещата са им страшни боклуци от черния петък. Помолих жената да не пазарува от там, защото не си заслужават някои неща. Друг колега си поръча рутър, който все още отказват да му дадът. Аз гледах за киндъл 5 дена преди това беше на 300лв, а по време на черният петък беше намален от 360 на 299 :) Благодаря. Аз от там не бих си купил нищо, освен ако няма шанс да не се повреди дори ако се пусне от 5-тия етаж два пъти.
Тя са престъпници !!!
Същото като с кафе-машината ми -вземаш и си я оправяш !
Та ние не говориме за крушки и чистачки а за едрогабарина дефектна техника !!!!
Под артикулите мненията на потребителите се цензурират !!! Всичко е нагласено !
Аз коментирах и ме порязаха !
Дайте да си говориме истината а ! Поне тук !
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Ако знаете колко пари съм спестил?
Защото не пазарувам от този измамен сайт.
Защото не пазарувам от този измамен сайт.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
kossis написа:
Не ме наричай глупак !Че ................ми е писнало от некадърници всезнайковци и Властелини на пръстените.
Къде прочете че те наричам глупак та започваш да обиждаш или просто ей така да напиша нещо

Нещо на палячо ми биеш с тези реплики намали киното пичага

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”