Каква е газовата(метановата) уредба?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Каква е газовата(метановата) уредба?
Здравейте колеги,интересува ме какви са метановите уредби(марка)монтирвани фабрично на фолксваген Туран и Кади? Подлежат ли на ремонт извън фирмените сервизи и ако е да КЪДЕ????????? Тел.№ или адрес?????????
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Каква е газовата(метановата) уредба?
Отдавна не бях се допитвал до форума,но явно разбирачите са заминали за чужбина след като два дена няма кой да ми отговори. 

Re: Каква е газовата(метановата) уредба?
не е точно това, което питаш, но все пак
няма ли някъде компютър за метана ? по него трябва да има някаква маркировка кой е производителя - от там търсиш негов представител.
Но е много възможно компа да е локнат само за тоя тип мотор и реално да не може да му се въздейства (препрограмира и тн както е при афтърмаркет уредбите. аз съм с такова LPG и реално само може да се четат данни). Иначе другите елементи подлежат на сервиз.
няма ли някъде компютър за метана ? по него трябва да има някаква маркировка кой е производителя - от там търсиш негов представител.
Но е много възможно компа да е локнат само за тоя тип мотор и реално да не може да му се въздейства (препрограмира и тн както е при афтърмаркет уредбите. аз съм с такова LPG и реално само може да се четат данни). Иначе другите елементи подлежат на сервиз.
Върни се в “Автогазови уредби”