Golf MK4 бушони?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: бушони за голф 4
като си взех колата ми свирише зумера и след 1 седмица спря и за това си мисля че има някав бушон за сменяне.Иначе вратата като е отворена си свети лампичката.
- pleasuree
- Автомобил: Golf MK4 V6
- Двигател: AUE 2001
Аз скоро взех 4-ка и този "зумер" ту пищи,ту не..Да не би да имам проблем с Ел-а на колата,защото и други неща (по таблото например) ту светят,ту не(а когато светят е по-слабичко)
Във връзка с тези бушони да питам и аз нещо
Снощи смених изгоряла крушка на стоповете и отказаха да работят ел. стъклата. Възможно ли е да се е прецакало нещо след смяната на крушката? Понеже не съобразих не можах да пробвам дали ще работят другите стъкла когато се ползва съответното копче на вратата, но тези от към шофьорската не бачкат.
Разгледах бушоните и не успях да се ориентирам кой от всичките може да е. Възможно ли е да е нещо друго и какво може да е това нещо?
Снощи смених изгоряла крушка на стоповете и отказаха да работят ел. стъклата. Възможно ли е да се е прецакало нещо след смяната на крушката? Понеже не съобразих не можах да пробвам дали ще работят другите стъкла когато се ползва съответното копче на вратата, но тези от към шофьорската не бачкат.
Разгледах бушоните и не успях да се ориентирам кой от всичките може да е. Възможно ли е да е нещо друго и какво може да е това нещо?
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: 1.6 SR
Здравейте , колеги!
Имам 2 въпроса:
1. Не ми работи лампичката в жабката...смених я , но пак не иска. Бушона така като гледам е номер 1 нали и от това ли може да е проблема или може да има някъде хлабава връзка?
2.Купих си нов ключ за включване на фаровете , който е с 2 режима за халогените (дърпане веднъж за задните светлини , дърпане още един път за предните). Предните си се включват , но задните не искат. Дали е в някой от бушоните проблема или въобще го нямам като екстра ?

Имам 2 въпроса:
1. Не ми работи лампичката в жабката...смених я , но пак не иска. Бушона така като гледам е номер 1 нали и от това ли може да е проблема или може да има някъде хлабава връзка?
2.Купих си нов ключ за включване на фаровете , който е с 2 режима за халогените (дърпане веднъж за задните светлини , дърпане още един път за предните). Предните си се включват , но задните не искат. Дали е в някой от бушоните проблема или въобще го нямам като екстра ?

-
Re: Golf MK4 бушони?
Здравейте. Искам да попитам кой е бушона за светлината за нивото на течността за чистачки , тъй като се качих в един Голф 4 98 година и светеше като свърши а моята е 2000 година и не свети.
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
А дали имаш датчик?
-
Това е другото за което си мисля. Как да проверя ?
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Нямаш, колега, нямаш...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”